Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Науковці стверджують, що теракт «9/11» — це була внутрішня змова

Терористичний акт в Америці 11 вересня 2001 року, під час якого загинуло майже 3 тисячі американців, за ствердженням групи провідних спеціалістів був «внутрішньою роботою».

Біля 75-ти професорів та вчених вважають, що ця терористична акція була організована з допомогою так званих «адвокатів війни» у Білому домі, щоб таким чином виправдати військову окупацію Арабських країн, що багаті на нафту.

Ці ствердження викликали неоднозначну реакцію та гнів в Америці, яка стоїть на порозі 5 річного ювілею цієї події в понеділок.

Але провідні науковці говорять, що факти їхніх розлідувань не можуть бути проігнорованими. Вони стверджують, що мають докази, які вказують на одну з найбільших змов, які тільки існували на сьогодень.

Професор Стівен Джонс, який викладає фізику у Brigham Young University in Utah, каже що офіційна версія подій є найбільш злісною брехнею в історії, яка свідомо покривається.

Професор приєднався до групи під назвою «Вчені за правду 9/11», яка налічує на сьогодні біля 75 членів, і які є провідними науковцями та експертами з університетів цілої Америки.

Професор Джонсон стверджує: «Ми не віримо, що 19 терористів і декілька помічників з печер у Афганістані змогли б організувати та втілити таку операцію самотужки. «Ми робимо виклик офіційній змові. Бог бачить, ми виведемо це на чисту воду».

У різних працях та на шпальтах часописів науковці схильні довіряти багатьом теоріям змови, які з’явились та циркулюють в інтернеті за останні пять років.

Вони вірять, що Американська група неоконсерваторів, яка має назву «Проект для нового Американського сторіччя», та яка домагається домінування Америки над світом, зпланувала цей терористичний акт для того, щоб отримати повід для військової окупації Іраку, Афганістану, а потім Ірану.

Група «Вчені за правду 9/11» стверджує, що наукові докази під час теракту на Світовий тогровий центр та Пентагон являються переконливими доказами сказаного вище.

Професор Джонс сказав, що дві башти-близнюки СТЦ не могли впасти через те, що в них влетіли літаки. Вогонь, який виник від вибуху і горіння палива з літака? не міг досягнути температури, яка б змогла поплавити металеві балки конструкції. Також він говорить, що видимі горизонтальні викиди диму, які було видно під час руйнації будинку, виникають під час «контрольованої руйнації» вибухівкою високих будинків такого типу.

Група також підтримує версію, що будинок №7, який стояв по сусідству, почав горіти і був зруйнований пізніше того ж дня, насправді був тільки частково пошкоджений, тож мусів бути спеціально зруйнованим, бо він розміщував у собі великий підрозділ ЦРУ, який, можливо, був задіяний у цій змові.

Професор Джеймс Фетцер, 65 років, який зараз на пенсії, а раніше працював науковим філософом в Університеті штату Мінесота, сказав: «Докази є приголомшуючими, але більшість американців не мають часу подивитись на них».

Офіційна комісія з «9/11» відкинула численні теорії щодо змови після детального та остаточного розслідування даного теракту.

Виходячи з структурного дослідження двох башт, вони (офіційна комісія) хотіли дістати докази, що будинки (каркаси двох башт) надзвичайно ослабли під час зіткнення літака, і що від удару в місці зіткнення було знищено вогнеохоронний матеріал і тому основні структуральні колони почали гнутися від температури, що й привело до колапсу будинків.

Крістофер Пайл, професор законів конституції у Mt Holyoake College, Massachusetts, незгодний з групою «Вчені за правду 9/11» і відкидає їхні ствердження.

Він аргументує, що «замінувати три будинки вибухівкою у достатній кількості і все це належним чином під’єднати, це є дуже великий проект який вимагав би за дуже багато персоналу, щоб після цього тримати це у секреті». «Після кожної подібної великої кризи, як убивстро пр. Кеннеді чи Лютера Кінга, ми мали теоретиків змови, які постійно знаходять вірогідні сценарії для наївних людей. Це є даремна трата часу».

Але асистент професора University of Wisconsin, Кевін Барретт, говорить що експерти не бажають довіряти теоріям, які йдуть у розріз з їхніми світоглядами. Він продовжує: «Люди відкидають докази, які потенційно можуть похитнути їхню віру. Я думаю, ми всі були шоковані. І коли офіційний голос сказав нам, що сталось, ми всі повірили».

У зв’язку з п’ятою річницею, група «Вчені за правду 9/11» ставить вимогу до конгресу Америки відкрити нове слідство теракту 11 вересня 2001 року, стверджуючи, що вони мають величезну кількість доказів, які доведуть їхню версію терактів.

Джерело: Daily Mail
 

Манхеттен до і після теракту 11.09.2001

"Манхеттен до і після теракту 11.09.2001 (колаж з журналу «Перехід-IV», №10, 2002)"

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи