Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Руйнування Всесвітнього торгового центру і так звана Війна з тероризмом

Виявляється, що терористами були не араби, три літака було підмінено, а Вежі-Близнюки завалились не через зіткнення з літаками і пожежу, а через контрольовану руйнацію вибухівкою. Три тисячі людей, що загинули за цього нападу, було вбито не арабськими терористами, але діячами американського уряду та їхніми поплічниками.

11 вересня 2001 року, 28-ї річниці керованого ЦРУ державного перевороту в Чилі і 11-ї річниці промови Джоджа Г. В. Буша "Новий світовий лад" терористи звернули з курсу чотири реактивних пасажирських літаки Боїн. Згідно офіціальної версії (заздалегідь записаної і запущеної в головні засоби масової інформації безпосередньо після подій разом з іменами підозрюваних злочинців) дев'ятнадцять арабів захопили чотири літаки; вони розбили два з них у вежі Всесвітнього торгового центру, спричинивши пожежу всередині, і звалили третій на Пентаґон. Згідно офіціальної версії вогонь у Вежах-Близнюках пошкодив сталеві опори цих будівель, і вони розвалились.
Проте, як буде показано нижче, терористами були не араби, три літака було підмінено, а Вежі-Близнюки завалились не через зіткнення з літаками і пожежу. Найімовірніше пояснення їхнього руйнування (пояснення підтримане прямими відеодоказами) полягає в тому, що на опорах будов на багатьох рівнях у цих вежах було закладено вибухівку, що здетонувала на 56 і 104 хвилині після удару літаків, завалюючи ці вежі керованим зносом, вбиваючи при цьому кілька тисяч громадян Америки та инших людей.

Вежі-Близнюки було спроектовано так, щоби вони винесли зіткнення з Боїном 707, що вагою, розміром і швидкістю є подібним до Боїна 767 (модель літака, що врізався у Південну Вежу). Якби одна з веж зруйнувалась, це було б дивно. Те, що зруйнувались обидві швидко (фактично зі швидкістю вільного падіння), акуратно і симетрично, цілком розвалившись на фраґменти, попіл і величезні хмари пилу — без залишків своїх масивних центральних вертикальних сталевих колон — як результат виключно зіткнення з літаком і подальшої пожежі, є, по перевірці, неймовірним, попри те, що кажуть так звані "експерти", цитовані в провідних ЗМІ.

Завдяки дальновидності деяких американців, тих, хто серйозно міркував над поясненням подій 11 вересня, данним американським урядом, офіціальна версія скоро стала розплутуватись. Велику брехню було розкрито (але слова про це все-ще не сягли кожного) про те, що це було. І про причину цього. Якщо ви ще не знаєте, ця сторінка поінформує вас відносно того, що насправді трапилось і що продовжується. Як і про "Війну з наркотиками", про "Війну з тероризмом" просто скажи — "Знаю".

Ця сторінка не представляє "теорію змови" у звичайному зневажливому сенсі (пришибкувата теорія, яку може бути зразу відкинуто). Беруться до уваги доступні докази (в основному фото і уривки відео) і відомі факти і розглядаються різні логічні пояснення того, що сталося 11 вересня у світлі цих доказів. З цього випливає неминучий висновок про те, що 11 вересня було внутрішньою роботою, спланованою і виконаною американцями (з можливою закордонною допомогою), діючими з середини американських військових організацій і організацій державної безпеки. Три тисячи людей, що загинули за цього нападу, було вбито не арабськими терористами, але діячами американського уряду та їхніми поплічниками.

Докази зібрані про те, що офіціальна доповідь щодо подій 11 вересня є цілковитою вигадкою, вражають зараз. Багато американців знали про це з початку, але набагато більше тих, кого було загипнотизовано брехнею, що виходить з Білого Дому і з провідних ЗМІ, і хто залишається в такому стані. Якщо ви один з тих, хто відмовляється припустити можливість того, що кліка Буша брехала вам постійно і що вони самі є частково відповідальними за смерті трьох тисяч людей 11 вересня 2001, я кажу вам: Зберіть вашу мужність, відкрийте свій розум, погляньте на докази і думайте (для зміни). Тоді дійте.

Наслідки цього аналізу є бентежними, але ігнорувати їх (або самі докази) було б спробою відречення, яка б складала капітуляцію злу. За таких умов кожна людина, навіть з мінімальними уявленями про мораль, захоче знати правду, проте неприємну і непринадну для провідників нації. Свідоме продовження нехтування цими відомостями частиною американців може призвести до всезагального поневолення, сіючи смерть і нищення набагато більшого розмаху за Другу світову війну.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи