Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Безпорадність, слабкість, пацифізм

Категорія:

"У нас немає сильної влади, ефективної системи управління, немає суверенітету над власною економікою і над власною територією”, - народний депутат Володимир Лановий.

„Ми не маємо суверенітету над власною територією. Ми не можемо навіть встановлювати ціни й тарифи на нашій території - наприклад тарифи на прокачування газу та нафти узгоджуються з РФ. Те саме можна скатати про відсутність нашого контролю над Кримом і морським простором. Поки що ми не відстоюємо своїх інтересів… Політична залежність України від Росії залишається”, - наголосив п.Лановий (Тоніс, 8 листопада, прямий ефір).

Володимир Лановий: „Якщо б у нас був суверенітет плюс вміле і сильне керівництво державою, то ми б багатіли швидше. Але у нас немає сильної влади, ефективної системи управління, немає суверенітету над власною економікою і над власною територією”.

„Вступ до СОТ вимагатиме і від України і від Росії таких торгівельних відносин, такої взаємоповаги, яка є у світі. Але це економічно і політично не в інтересах російських виробників”, - зауважив В.Лановий.

„Наша влада після 2004 року почала проводити більш самостійну лінію, і це одразу зустріло протидію з боку Росії. Зараз ми почали більш м’яку політику. Ми не хочемо натискати на російські мозолі, не збуджувати шовінізм. На жаль, наші інтереси при цьому страждають. Але, можливо, та сторона, яка вважає нас ворогом, буде дивитися на нас як на друга”, - підкреслив Володимир Лановий. Джерело - nru.org.ua

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи