Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про теракт в Беслані було відомо заздалегідь

Категорія:

Сенсаційні матеріали опубліковані на сайті громадського розслідування подій у Беслані Правда Беслана. Ці документи свідчать про те, що правоохоронні органи заздалегідь знали про теракт, що готується, із захопленням заручників, передає korrespondent.
П’ять телетайпограм, що надійшли в Правобережний РВВС Беслану впродовж другої половини серпня, попереджали керівництво міліції про те, що на території району готується теракт.

Зокрема, у документі від 18 серпня зазначено, що до республіканського МВС надійшла інформація: бойовики планують найближчим часом на території Північної Осетії захопити цивільний об’єкт із заручниками, а потім висунути керівництву країни вимоги про виведення підрозділів федеральних сил з Чечні.

Інші документи вимагають вжити всі необхідні заходи для забезпечення антитерористичної безпеки в школах Північної Осетії.

Варто нагадати, що телеграми аналогічного змісту 31 серпня надіслані в усі органи внутрішніх справ південних регіонів Росії і МВС країни - цей факт особливо відзначений у доповіді комісії Торшина, що був представлений наприкінці минулого року.

Міністр Рашидов особисто наказав вжити негайних заходів з захисту навчальних закладів у День знань і забезпечити посилену охорону шкіл. У тій же доповіді, до речі, говорилося про те, що 1 вересня на урочистій лінійці в бесланській школи не було жодного збройного міліціонера.

Суд над керівниками ВВС Правобережного району недавно завершився. Суд амністіював міліціонерів, яким було пред’явлене звинувачення по статті "недбалість", що спричинила смерть двох і більш осіб".



Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи