Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Володимир Буковський: «Європейський Союз — це одруження під дулом рушниці»

Категорія:

Спецтема:

Колишній радянський дисидент попереджає про диктатуру ЄС

Володимир Буковський, 63-ти річний радянський дисидент, побоюється що Європейський Союз є на шляху утворення другого Радянського Союзу.
У своїй промові, яку пан Володимир Буковський зробив у Брюселі минулого тижня, він назвав ЄС «монстром», який має бути знищеним, і чим скорше тим краще, поки ця формація не перетворилася на цілком тоталітарну державу.
Пан Буковський здійснив візит до Європейського парламенту на запрошення угорського цивільного форуму Fidesz, який є членом европейської християнсько-демократичної групи. Вони запросили колишнього радянського дисидента з Англії, де він зараз проживає, у звязку з 50-ти річчям з дня угорського повстання у 1956-му році.

Після зустрічі пана Буковського з угорцями, він склав промову в польському ресторані в Трійер-Страат, де він робив промову на запрошення Незалежної партії Англії, яку підтримує.

У своїй промові пан Буковський посилався на конфіденційні документи з засекречених архівів, з якими він дістав дозвіл ознайомитися у 1992-му році.
Ці документи підтверджують існування «змови» з метою зробити Європейський Союз соціалістичною організацією.

Пан Буковський був одним з героїв 20-го сторіччя. Ще в молодих роках він викрив застосування психіатричних ув’язнень щодо політичних в’язнів у колишньому Радянському Союзі. За це він провів загалом 12 років (1964-1976) у радянських тюрмах, таборах та психіатричних лікарнях. У 1976-му совіти видворили його на захід.

У 1992 він був запрошений російською державою у якості експерта свідчити у судовому процесі для визначення, чи радянська комуністична партія була кримінальною інституцією. Для підготовки свідчення пану Буковському був наданий доступ до величезних секретних архівів радянських часів. Він один з небагатьох людей, які мали змогу побачити ці документи, тому що вони засекречені до цього часу. Користуючись маленьким копіювальним апаратом та мобільним компютером, він зміг зкопіювати багато документів (деякі з грифом секретно) , включно зі звітами КДБ радянському ЦК.

Запитання – Paul Belien: Ви були дуже відомим радянським дисидентом і зараз ви проводите паралель між Європейським Союзом і Радянським Союзом. Чи могли б ви роз’яснити це?

Відповідь – Володимир Буковський: «Я говорю про стуктури, де запроваджується подібна ідеологія, де планується цілеспрямована експансія та знищення націй, що було ціллю Радянського Союзу. Більшість людей не розуміють цього. Вони не знають цього, але ми знаємо, тому що ми виросли в Радянському Союзі, де були вимушені вивчати радянську ідеологію у школах та університетах.

Головною метою Радянського Союзу було формування нового історичного утворення, «радянської людини» на всій земній кулі. Те ж саме робиться сьогодні в ЄС. Вони пробують створити новий народ під назвою «європейці».

Згідно з комуністичною доктриною, а також багатьма формами соціалістичного мислення, держави як такі, а особливо національні держави мусять зникнути. В Росії, натомість, сталося навпаки. Замість відмирання державності, Радянський Союз розвинувся у надзвичайно сильну державу, але національності знищувалися. Відтак під час колапсу Радянської Держави національні прагнення, які були довгий час під забороною, виплеснулися з великою силою, яка майже знищила державу. Це було надзвичайно страшно.

Ви думаєте, що те ж саме може статися, коли ЄС розпадеться?

Абсолютно! Пружину можна стискати до певного моменту, бо людська психологія є дуже витривалою. Ти можеш тиснути та тиснути, але не треба забувати, що під час цього акумулюється напруга, що бажає звільнення. Це як пружина — вона завжди відстрілює назад.

Але всі ці країни, які приєдналися до ЄС, зробили це добровільно.

Ні, це не було так. Подивіться на Данію, яка двічі голосувала проти Маастріхтського договору. Подивіться на Ірландію. Подивіться на багато інших країн, вони під страшенним тиском. Це майже шантаж. Швейцарський референдум насильно був переголосований 5 разів. Усі пять разів вони відкинули ідею приєднання до ЄС, але хто знає, що станеться на шостий чи на сьомий раз. Це завжди одне і те ж. Фокус для ідіотів. Люди примушені голосувати на референдумах до того тих пір, поки потрібний результат не буде досягнутий. Після цього вони мусять припинити голосування. А навіщо зупинятися? Давайте продовжувати голосувати. Європейський Союз, як кажуть в Америці, це одруження під дулом рушниці.

Джерело: The Brussels Journal

--------------------------
В тему:

Культура брехні

Євросоюз - антиЄвропа

Велика афера під назвою СОТ

Чому закипає «євроказан»?

Навіщо Україні Євросоюз?

У Європу чи в ЄЕПу?
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи