Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сорос пророкує кінець пануванню долара

Світ:

Виступаючи на сесії Давоського форуму один із провідних гравців на світових фінансових ринках Джордж Сорос заявив, що криза на фінансовому ринку у США позначила завершення доби долара як головної валюти світових резервів.
Крім того, в інтерв’ю Бі-Бі-Сі пан Сорос заявив, що не стільки очікує уповільнення світової економіки, скільки перерозподілу впливу на світових ринках:

“Завершується доба, коли ці кредитні ресурси дозволяли Сполученим Штатам споживати набагато більше, ніж вони виробляли, і, одночасно, “всмоктувати” всі заощадження світу, тоді як Китай, Індія та інші країни, що розвиваються, країни, що видобувають нафту, почали заробляти набагато більше, ніж вони витрачають. Тобто я не очікую світової рецесії, я очікую перерозподілу влади та впливу від Сполучених Штатів до країн, що розвиваються, особливо до Китаю.”

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи