Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гаплик європейській системі безпеки

Категорія:

17 лютого о 16:39 за київським часом керівник Косово проголосив незалежність краю від Сербії. В своїй промові він подякував США, Євросоюзові та НАТО.
Незважаючи на застороги Ради Безпеки ООН, Косово все ж такі стає незалежним. Наочний приклад для всієї Європи, як протягом одного століття мігранти повністю змінили етнічний склад населення краю і вигнали з нього автохтонів. Подяка сербам за надання притулку біженцям-албанцям, котрі рятувались спочатку від турецьких, потім італійських утисків. А потім тікали в Косово від тоталітарного режиму Ходжи. І на закінчення - хвиля біженців внаслідок спалаху насильства в Албанії через масовий крах фінансових пірамид у 1997 році. Остання хвиля біженців була сама озброєна і войовнича.

Тепер можна очікувати новий спалах напруги на Балканах, а також в так званих «невизнаних» республіках на території колишнього СРСР.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи