Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нетолерантний фашистський лосьйон

Фонд Сімона Візенталя звернувся до відомого південнокорейського виробника косметики Coreana з проханням скасувати рекламну компанію, в якій використовується націонал-соціалістична символіка.

В рекламному кліпі лосьйону для шкіри дівчина у сірому військовому френчі тримає в руках подібну на есесівську фуражку з кокардою у вигляді орла зі свастикою. Тло – бойові дії. Звуковий ряд – вибухи снарядів, кулеметні черги, маршова музика тощо.

На думку керівника Фонда Сімона Візенталя рабина Авраама Купера, цей кліп буцімто є образливим відносно пам’яті жертв так званого «голокосту».

Проте стиліст Сео Санг-хі з фірми Korad, яка брала участь у створенні кліпу, підтвердила, що костюм дівчини було обрано спеціально з метою асоціації з Адольфом Гітлером та німецьким солдатом. За її словами, фюрер символізує революцію, що безпосередньо співвідноситься з революційними якостями лосьйону.

За матеріалом Lenta.ru


Переглянути рекламний кліп Coreana

Від «Народного Оглядача»
6 квітня ввечері ми поставили посилку (link) на цей рекламний відоеролик на Youtube. Проте вже зранку 7 квітня цього ролику там не було. «Великий Брат» дбає про ваш спокій!

-------------------------------
В тему:

Фашизм чи солідаризм?

Німецький експеримент

Надцивілізація волі

Економіка самодостатності. Світовий досвід опори на власні сили

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи