Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вони повернуться!

Прийшла Чорна Година без сорому, честі та совісті. І коли ти, ображений начальником-хамом, зашмаркано плачеш перед ним на колінах та не знаєш що робити, оглянись крізь віки на своїх прадідів, вони підкажуть! Вони знають що робити в Україні!

...Психічно хворого чоловіка, як пса, насильно витягають з рідної хати і везуть у будинок перестарілих, він там за кілька днів помирає. Від образи помирає. А хатинка тая швиденько переходить у руки голови сільради. І все по закону.

Азіати не пустили на ринок бабусю-галичанку продати нам 30 домашніх, екологічно чистих яєць. Вона доб'ється правди?

Мер нагло фальсифікує рішення сесії і ви нічого не доб’єтеся. Кожен депутат, щоб не "здати" голову, скаже, що попросту не пам’ятає, чи він голосував за теє рішення, чи ні – якісь колективні провали у пам’яті. Схоже на епідемію. А частенько депутати і не знають, за що голосують, бо голосують пакетами і „нєглядя”.

Ви думаєте, що СБУ буде собі морочити голову через якийсь папірчик для 80-ти літньої бабусі і викликати депутатів на допит? Зараз, розігналися...

Голова у своєму кабінеті б’є людину, все місто знає, прокуратура знає і нічого не відбувається, бо прокурорам також потрібна земля під будову. Чи це таємниця?

Що ж це діється!? В Конституції України не пише про громадян третього сорту, з якими можна робити все, що безбожна душа забажає! А хто заступиться за цих людей, яких влада не вважає людьми?

За ображених і принижених заступляться опришки. Вони ось-ось повернуться і захистять українців від місцевих хрунів та зайшлих паразитів. Тільки опришки, бо більше нікому. Чи Ви знаєте інший шлях повернення елементарної справедливості?

Опришки не матимуть нічого спільного із злодійкуватими засранцями (полічними партіями). Скарби опришків – це не золото. Скарби опришків – це справедливість, честь і свобода. Опришки розуміють, що єдина справжня власність у людини - це її Душа. Опришки не розуміють, що таке „толерантність” і „терпимість” – неприємне своєму Серцю терпить раб, чи пес на ланці. Опришки стають на коліна тільки перед Творцем і більше ні перед ким. Опришки розуміють, що життя коротке, що ми на цій землі транзитом і звіт перед Творцем таки буде! Ще й як буде!

Душі Опришків зараз в Раю, бо кожному, хто повстав проти Зла, належиться Рай. Душі опришків дивляться зараз на свій край і жахаються тому, що бачать. Прийде час і вони переселяться в серця молодих та сміливих відчайдухів, котрим урвався терпець і, як воно там у Шевченка, – „...та й заходились вже будить...”?

Хто зупинить власників магазинів, котрі продають дітям цигарки, горілку? Хто заставить кафешки крутити українську музику? Хто порозганяє збоченські бієнале, літературні вечори, де один перед одного молоді письменники-мастурбатори читають свої твори „про пісю”. Хто їх весело розжене? Влада? А владі це десь! Владі десь, що читає молодь, хто виховує молодь, чому її вчать ЗМІ і чому вона вже навчилася.

Хто повимикає передавачі FМ і TV студій, котрі пропагують глобальний несмак і збоченство, котрі слово „Україна” проціджують крізь зуби? Хто, ніжно кажучи, вилучить порно-журнали з яток і магазинів? Хто вижене гральні автомати? Це зроблять в Україні опришки, бо більше нікому!

Якось обласна рада проголосувала, що треба народ рятувати від нашестя генетично-модифікованих продуктів. А для цього треба на спеціальну лабораторію 400 000 гривеньок. І тиша... Нема гривеньок - нема лабораторії. В цей час, на пропаганду гендеру дали десь таку саму суму. А що ж воно таке, отой гендер. В підручнику „Основи теорії гендеру” пише, що гендер – це рівність п’яти статей: жіночої, чоловічої, гетеросексуальної, гомосексуальної і транссексуальної. Отакої! А чого ж одразу не сказали??? То зараз, на ці гроші вони будуть говорити про рівність чоловіка і жінки, а рочків за п’ять, як розслабимося і звикнемо до їхніх солодких пісень, нашим дітям пояснять, що рівність повинна бути п’ятистатева. Смійтеся-смійтеся! Але коли прийде час і Ваш синочок раптом заявить, що хоче женитися на ... Сірожі, то попам’ятаєте мої слова.

В раді скажуть, що порушувати закон і перекидати гроші зі статті на статтю не можна. А ось коли припекло з держзакупівлями – то і дещо порушити можна. Висновок: з лабораторією їм не припекло. А щоб припекло, у гості, на сесію обласної ради прийдуть опришки. Небагато, чоловік сто. В народних костюмах, з бартками (сікхам дозволено носити при собі меч), так як належиться. А ще усі нечемні і злі - а не треба було злити, треба було лабораторію купити, замість гендеру! Ватаг з трибуни нечемно пояснить, що області потрібні не одна, а три лабораторії з транспортом та приміщеннями і куплять їх, по-доброму, злодійкуваті бізнесмени, за власною ініціативою, з любов’ю до українців і переживаннями за їхнє здоров’я. Хай поділяться краденим з народом, тобто повернуть народу хоч трішечки. В залі їх достатньо. А як нє, то народу влаштують веселу розвагу у прямому ефірі – колективний сеанс екзорцизму.

А ще пригостять депутатів генетично-модифікованою кукурудзою і пояснять, що у тій кукурудзі є ген від щура. І хай хоч одне гадє відмовиться їсти тоту смакоту!

Ох і багато ж справ чекає на опришків! Опришки порозганяють усі партії. Яка з них користь?! Ці БЮТи, "Їхні України", "Партії їхніх регіонів", різні криваво-червонопузі. А тепер-во ще одно випало, як з курки яйце, - партія "Єдиний центр", тобто „Їхній єдиний центр”. Не влада, а якийсь постійно діючий чемпіонат гри в коаліції з опозиціями. А пощо нам воно? Який хосен з цих зайшлих паяців? Спочатку було цікаво, що вони говорять, спочатку їм вірили, за них голосували, потім дивилися як вони гризуться, а пізніше й оте все приїлося. Хлоп’ятка, покажіть роботу!

Попри все інше, Ви чули щоб хоч одна мерседесна партія захистила людей, котрим вгатили багатоповерхівку під саме вікно? Чи хтось з них заступився за каліку, у котрого крутий бізнесмен-сусід відрізав собі шмат подвір'я? Ну просто так відрізав, собі під будову – а нащо каліці подвір’я, він же все життя у ліжку!? Забрав законно, з крутими юристами, прокурорами-друзяками і суддями-корєшами.

Ці князьки - міські голови, голови сільрад та інша начальнота скоро будуть вимагати, щоб у законі про самоврядування для них було виписане "право першої ночі", як колись у поміщиків. Людей заставляють безплатно відпрацьовувати по кілька днів на начальницьких будовах. На закапелках вже панщина потроху відроджується! Далеко зайшло...

А ось з націоналістами у опришків розмова буде окрема і родинна... До зашугано-переляканих українських націоналістів опришки прийдуть увечері, як перша зірка на небі єхидно посміхнеться. Чемно, тихо і пошепки, на вушко спитають, а що ви хлопці-українці за цілий рік зробили? А на ружні звернення та заяви списали цілу фіру паперу? А робота де? Відповіді не буде. Як націоналісти говорити не схочуть, то заговорять буки. Заговорять-заспівають по дупах націоналістичних веселої коломийки. А так буде, хлопці, буде! Опришки — це не партія, котра заслинено умліває за крісла у ВР!

Що ж, Дух опришків розбудили і вони повернуться! Та і Господь благословить справу опришківську — у свій час Ісусові також довелось брати в руки батіг.

Явно-славно прийшла та Чорна Година без сорому, честі та совісті. І коли ти, ображений начальником-хамом, зашмаркано плачеш перед ним на колінах та не знаєш що робити, оглянись крізь віки на своїх прадідів, вони підкажуть! Вони знають що робити в Україні!

Атакуючий арійський хрест

Емблемою, фірмовим знаком ранніх опришків був атакуючий арійський хрест – древній український символ, що вважався оберегом території Оратанії – України. Такий хрест зберігається в Коломийському музеї Гуцульщини, куди він потрапив з Коломийської церкви 19 ст. Це доказ арійських коренів ідентичного хрестиянства. В старих книжках пишеться, що арійський хрест опришкам випікали під час ініціації на грудях, з лівого боку. Ніхто з чужих не повинен був цей хрест бачити. Це був тогочасний ідентифікатор для своїх. За аналогією з іншими стародавніми повстанськими рухами, початок опришківству міг дати древній клан жерців-воїнів.

Вони повернуться! Хай Буде!

Тарас Собко (Івано-Франківськ)
 


В тему:

Новий окупант – нова повстанська формація, або Партизанка – FOREVER!

Маніфест

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

ТОР-130: розстрільний список?

Дівчинка-кілер

Корупція та історія: історичні реалії й українські аналогії

Адреналіновий тест

У першому півріччі 2007 року (вперше з 1998 року) бідних людей у країні стало більше на 1,7%

Бідність України — міф. Гроші просто крадуть

Загальний статок "українських" мільярдерів удвічі перевищує прибуткову частину держбюджету

Таємні зв'язки українських політиків

Нескромні принади бидлоеліти

Донька Леоніда Кучми придбала за 160 млн. «зелених» найдорожчий будинок у Лондоні

Гламур толерантної еліти

Нова Угода партії снайперів

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи