Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні розпочалася біологічна війна?

Категорія:

Фахівці з вакцинації вважають, що в Україні розпочалась “ера біотероризму”. Таку думку було висловлено у ході круглого столу «Вакцинація населення: Чи варто політизувати питання?», організованого Київським Інститутом проблем управління імені Горшеніна - повідомляє УНІАН.

Доктор медичних наук, професор, колишній головний санітарний лікар України Микола ПРОДАНЧУК, говорячи про свою відставку з посади, зауважив, що причиною відставки стало те, що він не бачив можливості взяти на себе відповідальність за ті наслідки, які матиме “антивакцинальна кампанія, оскільки ми зруйнуємо напрацьований багатьма поколіннями імунний щит нашої нації. Ми зіткнемося з наслідками одного з найбільших біотерористичних актів, які знала історія”.

На його думку, одним із результатів “біотероризму” є масове ураження населення інфекційними хворобами. За його словами, в результаті заклику до людей відмовитися від вакцинації згідно із календарем щеплень, через 3-5-10-20 років в Україні зруйнується імунний щит, і будь-яка хвороба викликатиме масові захворювання і масові смерті.

Лідер партії «Нова сила» Юрій ЗБІТНЄВ зауважив: «Біологічна війна дійсно триває, тому хочу нагадати, що нинішня вакцинація є позаплановою. Про відмінне виконання програми планової вакцинації населення проти кору і краснухи звітував, зокрема, попередник пана ПРОДАНЧУКА на посаді головного санітарного лікаря країни, пан БЕРЕЖНИЙ. Тому позапланова імунізація, що не входить в календар планових прививок, але охоплює 9 мільйонів молодих українців - оце і є біологічна війна проти українського народу.

Я вважаю, що керівництво МОЗ України є заложником шаленого тиску з боку Всесвітньої організації з охорони здоров’я, ЮНІСЕФ і виробників вакцин, які можуть втратити величезні кошти, якщо Україна відмовиться від цієї вакцини, оскільки далі вакцина має йти до європейських країн. А мова йде про бізнес-оборудку вартістю понад 1 мільярд доларів. У Великій Британії вакцинація від кору викликала надзвичайно велику кількість менингітів, а в країнах третього світу від вакцинації від кору померло близько 20% дітей”.

“Сьогодні Україні необхідний закон про вільну вакцинацію, а в парламенті має бути створений комітет з біоетики. Ми не маємо права робити бізнес на здоров’ї наших дітей», - відзначив Ю.ЗБІТНЄВ.
 


В тему:

Нардеп Тетяна Бахтєєва закликає українців не робити щеплення від кору

Замміністра порадив дочці Тимошенко зробити щеплення від краснухи

Чи варто довіряти замміністру Бідному

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні

Щеплення мають робити лише за медичними показами і за письмової згоди батьків

Антона Тищенка проголосять святим

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

СПИД — мистификация мирового масштаба

Кузьма Іванович, Трамадол і Аюрведа...

Взірець заяви з відмовою від вакцинації від кору та краснухи

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи