Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Клоака уродів

Категорія:

Програма для виродків і збоченців "Сонячний зайчик" на кінофестивалі "Молодості" - пропаганда толерантності, вважають ліберальні організатори.

Міжнародна громадська організація "Творці історії" протестує проти демонстрації і пропаганди фільмів гомосексуального характеру в рамках конкурсної програми "Сонячний зайчик" на 38-му Міжнародному кінофестивалі "Молодість" в Києві.

Про це представники МОО "Творці історії" заявили на прес-конференції в середу в агентстві "Iнтерфакс-Україна" у Києві.

"Кінофестиваль - це прецедент! Нам не хотілося б, щоб цей фестиваль був плацдармом для збочень. Хочеться, щоб це (кінофестиваль) залишалося культурною, і значущою подією, оскільки це імідж нашої країни!", - заявив співголова МОО "Творці історії" Павло Федоров.

Зокрема, представники організації заявили, що "гей-ідеологія є безпосереднім посяганням на ментальність української нації, яке розбещує і спотворює світогляд".

Разом з тим, член організації "Творці історії" Армен Мовсесян повідомив, що його організація зібрала більше 35 тис підписів з тим, "щоб було припинено показ цих фільмів під час кінофестивалю, які кимось були прийняті за норму".

Проте, за словами Мовсесяна, жодної відповіді з секретаріату президента України, уряду, парламенту і профільних міністерств, куди були направлені листи, не поступило.

Також Федоров повідомив про намір організації запропонувати депутатам парламенту законопроект про зміни в закон "про мораль".

"Ми повинні поміняти мислення людей, ми повинні поміняти відношення людей до цього питання", - резюмував член організації "Творці історії" Геннадій Григорян.

Представники 38-го Міжнародного кінофестивалю "Молодість" спростовують заяви про пропаганду гомосексуальної ідеології у фільмах, які демонструються в рамках конкурсної програми "Сонячний зайчик".

Таку заяву в середу зробив координатор конкурсної програми "Сонячний зайчик" кінофестивалю "Молодість" Олексій Чащин.

"Я хотів би зробити акцент на тому, що це не пропаганда гомосексуального способу життя, а пропаганда толерантності. Ми пропагуємо толерантність відношення, у тому числі і до сексуальних меншин", - сказав виважений ліберал Чащин.

Він також підкреслив, що свобода слова в Україні незаперечно є ознакою демократії, "але самий головним ознака демократії - це відношення до меншин (релігійних, національних або сексуальних)".

"Те, що у нас показуються фільми гей-лесбійської тематики - це зайве підтвердження демократичності нашої країни і ми пишаємося тим, що підтримуємо цей рух", - резюмував ліберал Чащин.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи