Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всесвітня економічна брехня Яценюка і компанії

Приїхати в містечко Давос покататися на лижах або пообідати в ресторані з друзями під час проведення Усесвітнього економічного форуму, в принципі, може будь-яка людина. Вона може навіть в цьому ресторані виступити з полум’яною промовою перед друзями і відвідувачами на тему України і розвитку світової цивілізації. Але участь в такому дружньому обіді навряд чи можна назвати участю у Всесвітньому економічному форумі.
Арсеній Петрович Яценюк НЕ БУВ на Всесвітньому економічному форумі. Він просто взяв участь і виступив на приватному заході Віктора Пінчука, який жодного відношення до Всесвітнього економічного форуму не мав, хоча і проходив у Давосі під час проведення ВЕФ. Дуже шкода, що «надія нації» свою славну дорогу до президентства починає з відвертої брехні.

Докладніше...

Коментар НО:

«Ринковий балаган, який «еліта» чомусь називає демократичними виборами, робиться за такою схемою.

1. Спочатку олігархічні клани через підконтрольні ЗМІ розкручують з десяток перспективних політпроектів та «героїв майбутніх виборів».

2. Через якийсь час визначаються їхні рейтинги, на основі яких складаються прайси. На закритих аукціонах відбувається розпродаж місць в партійних списках — згідно з законами ринкової економіки.

3. Для створення ілюзії «передвиборчої боротьби» через ці ж ЗМІ запускається «війна компроматів» і демонстративне обливання один одного багнюкою. Очевидно, що це «шоу для лохів», бо якби було інакше, то публічні заяви про скоєні злочини завершилися б кримінальними справами, резонансними судами і ув’язненнями з конфіскацією накраденого.

4. Для відволікання людей від реальних проблем у масову свідомість вкидаються «кістки», за які ці люди мають гризтися між собою: «НАТО», «двомовність», «міжконфесійні відмінності», «хто кого годує» тощо.

5. Внесок у вибори — це інвестиція, що має швидко окупитися і принести прибуток. Тому ті, що купили мандати, негайно включаються в «дерибан» країни з метою «відбити бабки».

6. Доволі швидко вся ця шкурна метушня починає викликати в людей блювотний рефлекс. Тоді розкручуються нові «герої нашого часу» і все починається спочатку. В результаті змінюються політпроекти, але не змінюються елітні фізіономії»
.

Джерело: Безплідна смоківниця, або як позбутися рекламних монстрів
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи