Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Традиційний з’їзд власників вогнепальної зброї у США

Тисячі американців зібралися у штаті Аризона на традиційний з’їзд власників вогнепальної зброї. Ажіотаж на зустрічі навіть більший ніж в попередні роки - у часи глобального падіння економіки люди з особливим ентузіазмом скуповують пістолети і патрони.
Учасники з’їзду побоюються, що президент Обама обмежить продажі зброї. Демократи традиційно виступають проти її вільного розповсюдження. Посилаються при цьому на статистику - вогнепальна зброя задіяна у кожному другому вбивстві та чверті нападів на території США (при цьому забувають сказати, що легальна зброя практично не застосовується зі злочинною метою - НО).

Право на зброю американцям гарантує друга поправка до Конституції. Відповідно до неї, кожен громадянин США може боронити життя і власність за допомогою зброї. Цьому праву уже понад два століття і нація не уявляє себе без нього. Навіть довіряючи поліції, американці воліють мати підстраховку. "Я ношу зброю, бо тягати з собою копа надто важко" - так перекладається напис на футболці.

Крістін Бернс, член НСА: "Я не мала потреби стріляти. Волію ніколи цього і не робити. Однак, якщо хтось надумає мене скривдити, я не буду благати. Не хочу почуватися безпорадною, навіть якщо цього бажає президент Обама".

Баракові Обамі не до смаку засилля рушниць та пістолетів у руках американців (нині ствол є у кожному другому будинку, до нього мають доступ усі члени родини). Окрім того, президент бореться із поширенням зброї до Мексики. Майже усі тамтешні колотнечі відбуваються із використанням американського стрілива. Члени Національної стрілецької організації бояться, що Обама відновить заборону на продаж штурмової зброї, запроваджену за часів Білла Клінтона.

Джон МакКейн, сенатор від штату Аризона: "Не будемо використовувати спільну проблему США та Мексики як виправдання, ми не можемо через неї обмежувати права американців!"

Томас Кінг, власник зброї: "Я боюся людей, які надумали переписувати документ, якому уже понад два століття. Кожне його слово довело свою дієвість, і гадаю, ми маємо залишити усе як є".

Стурбовані американці масово поповнюють запаси стволів і патронів. Зброярство - мало не єдина галузь, що прекрасно переживає економічну кризу. Власники крамниць стверджують, що їхні продажі зросли майже у півтора рази. З початку року ФБР видало більше 5-ти мільйонів дозволів на покупку вогнепальної зброї.

Ксенія Новікова, 5 канал


В тему:

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?

У Великобританії можна носити зброю з 2 років

Легалізація зброї як стимул до Реформації

Українці! Купуйте снайперські гвинтівки — поки не заборонили!

Беззахисність — це провокація!

Атакуй першим! “Рідна мода” продає футболки Арійської стрілецької асоціації
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи