Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Яценюка працює політтехнолог Обами, або новий єврейський проект

Категорія:

В очікуванні виборів кандидати в президенти почали обзаводитися «імпортними» політтехнологами. Причому в медіапросторі почалася «боротьба» за кращих з них. Так, стало відомо, що на Арсенія Яценюка почав працювати головний стратег виборчої кампанії Обами, а нині старший держрадник президента Америки Девід Аксельрод, якого називають «батьком» перемоги Обами.
Інформація давалася з натяком, що США нібито зробили ставку на Яценюка. А остаточне рішення приймуть під час візиту віце-президента США Джозефа Байдена до України (у 20-х числах липня), пише Сегодня.

Іудей Давид Аксельрод (зліва) і американокенієць Барак Обама
Іудей Давид Аксельрод (зліва) і американокенієць Барак Обама - останній президент США

Прес-секретар Арсенія Яценюка Андрій Жігулін не підтвердив, але і не спростував ці дані. А ось оточення Тимошенко (головного конкурента Яценюка в боротьбі за почесне друге місце в першому турі виборів і за прихильність Заходу) опублікування фактів про зв’язки Аксельрода і Арсенія обурило.

«Та Аксельрод в штабі Яценюка жодного разу не був. Просто коли спливло, що Яценюк працює з російськими політтехнологами Тимофієм Сергійцевим, Дмитром Куликовим і Іскандером Валітовим (про це говорить весь наш політ-інтернет), які в 2004 році працювали в штабі Януковича, штаб Яценюка запустив «утку» про Аксельрода. Адже ці росіяни прославилися рекламою про «Україну трьох сортів» — де Ющенко у вигляді ковбоя скакав по карті України. Західному електорату Яценюка це не припало б до смаку», — сказав політтехнолог Тарас Березовець, якого в ЗМІ пов’язують з Тимошенко.

Врятувати чебурашку. Генадій

Найкумедніше, що один з політтехнологів леді Ю. вчора запевняв, правда, анонімно, що Аксельрод працює на Тимошенко. «Минулого тижня прем’єр зустрічалася з ним в Україні. Він консультуватиме її. В агітації задіюють інтернет — соцмережі, SMS-голосування, збір грошей по SMS», — стверджує джерело видання.

Від НО: А що заважає єврею Аксельроду працювати на обидва єврейські проекти?


В тему:

Давайте вгадаємо національність головного політичного радника Обами

Діти Кучми тепер косять під Обаму

У Шустера вияснили справжню національність Яценюка

Проект Яценюк: "Україна не для українців по національності"

Яценюк, сало і бджоли

Антиантиантиантисемітизм

Національне риторичне запитання до Юлії Тимошенко (старий єврейський проект)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи