Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гундяєвщина - антиправославний проект сил зла

Категорія:

Візит т.зв. "патріарха Московського і всієї РФ" мордвина Кірілла Гундяєва може прискорити відтворення в Україні єдиної помісної православної церкви.
Про це сказав професор філософії та мистецтвознавства Національної академії наук України Дмитро Степовик.

“Були певні очікування, що Кірілл привезе рішення про надання УПЦ МП автономії, проте цього не сталось, очевидно, Кірілл не думає давати більше незалежності УПЦ МП, чим вона мала до його приїзду, скоріше навіть навпаки”, - додав він.

На думку Степовика, такі дії Гундяєва можуть викликати незадоволення зі сторони проукраїнськи налаштованих віруючих УПЦ МП. “В церкві може створитись ситуація, коли проукраїнськи налаштована група може викинути з себе проросійськи налаштований осередок”, - зазначив Степовик. У свою чергу, за його словами, це призведе до об’єднання проукраїнськи налаштованих представників УПЦ МП з іншими українськими православними церквами і відтворення на їх базі єдиної помісної православної церкви в Україні, повідомляє УНІАН.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи