Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Терорист Бланк як символ убогої "незалежної республіки"

Категорія:

ВО Свобода заявила, що Беркут заблокував мирну ходу громадянам Хрещатиком, які висловлювали своє ставлення щодо неприпустимості розміщення в центрі Києва пам’ятника серійному терористові Леніну-Бланку.
Як йдеться в заяві Всеукраїнського об’єднання Свобода, "міліція в День Незалежності охороняє Леніна, а не громадян".

"24 серпня 2009 року в Києві представники правоохоронних органів грубо перешкодили мирному зібранню громадян, які, користуючись своїм конституційним правом, висловлювали своє ставлення щодо неприпустимості розміщення в центрі Києва пам’ятника терористові Леніну", - йдеться в заяві Свободи.

Правоохоронці за допомогою спецпідрозділу Беркут заблокували мирну ходу Хрещатиком і не дозволили її учасникам пройти до бульвару Тараса Шевченка, зазначили в Свободі.

Заступник голови Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання Свобода Андрій Іллєнко стосовно інциденту заявив наступне: "Нас не здивувала поведінка представників правоохоронних органів, які розцінили як загрозливу мирну акцію громадян і викликали на місце подій спецпідрозділ "Беркут". Керівництво МВС і досі діє за канонами своїх попередників з НКВС, які головну загрозу безпеці держави вбачали у власних громадянах. Замість того, щоб виконувати чинне законодавство, очільники міністерства кидають міліціонерів на захист ідола Леніна у центрі Києва. Хоча нічого дивного у цьому немає. Міністр внутрішніх справ щиро підтримує культ батька Махна, який на початку ХХ століття допомагав більшовикам валити Українську державу. Фальшивими виявились і заяви прем’єр-міністра на Всесвітньому форумі українців, яка пообіцяла виключити пам’ятник Лєніна з реєстру державних пам’яток, а дії українських патріотів, які 30 червня пошкодили пам’ятник Лєніну, назвала геройськими. Це їхня внутрішня суть. Тому без докорінного очищення влади ситуацію в Україні змінити не вдасться. Однак ми й надалі захищатимемо честь нашої нації і, користуючись конституційним і природнім правом, очистимо Україну від окупаційної московської скверни".
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи