Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Армія знищується, гроші розкрадено. Свято наближається

Категорія:

До бюджету України не надійшло понад 2 000 000 000 (мільярдів) доларів від продажу т.зв. "надлишкового" військового майна. Про це заявила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, виступаючи на презентації держбюджету-2010.

"Ми бачимо, що більше 2 млрд дол. не надійшло в країну від проданого "надлишкового" майна за останні роки", - наголосила прем’єр.

Вона повідомила, що в проекті бюджету на 2010 р. закладено збільшення фінансування оборонної галузі на 35 млрд грн порівняно із 2009 р. Вона підкреслила, що в 2009 р. весь передбачений обсяг видатків буде профінансований.

Нагадаємо, наприкінці липня Міністерство оборони і Фонд державного майна України повідомили, що мають намір продати 51 об’єкт військового майна.

У Міноборони існує велика проблема з "надлишковим" майном (!!! - НО), вважають ФДМУ.

У бюджеті відомства на поточний рік було визначено спецфонд у розмірі 3,6 млрд грн, який Міноборони має заповнити через продаж свого майна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи