Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бланк був сифілітиком

Категорія:

Бланк-Ульянов-Ленін, міжнародний терорист і аферист, помер від сифілісу, яким його заразила одна з паризьких повій у 1902 році, - а зовсім не від інсульту, як стверджує офіційна доктрина. Такий висновок зробила відомий історик і автор багатьох книг Хелен Раппапорт на основі вивчення документів і свідчень очевидців.

Про це пише в четвер, 22 жовтня, британське видання The Telegraph.

У своїй новій книзі під назвою "Конспіратор: Ленін у вигнанні" Раппапорт стверджує, що у ватажка більшовиків спостерігалися всі класичні симптоми, супутні цій хворобі, враховуючи і прогресивний параліч. Цей факт був відомий кільком високопоставленим чиновникам радянського періоду, проте говорити про це вголос було заборонено під страхом страти, передає NEWSru.co.il.

Згідно з офіційними документами, причиною смерті стали наслідки трьох інсультів, а також травми, отримані вождем лівацьких терористів під час замаху на нього в 1918 році.

Центральну частину дослідження Раппапорт, експерта в галузі російської історії і члена низки престижних наукових товариств, займає звіт видатного російського фізіолога Івана Павлова, який стверджував: революція була здійснена божевільним, котрий потерпав від сифілісу мозку.

Докази своєї версії Павлов наводить в ході задокументованої бесіди з лікарем-емігрантом Михайлом Зьорновим, що відбулася в 1928 році в Університеті Колумбії (Нью-Йорк).

Павлов міг собі дозволити подібний вислів, оскільки Бланк, що вельми поважав його, особисто гарантував усесвітньо відомому науковцю захист.

Зазначимо, що Ленін-Бланк помер у січні 1924 року у віці 53 років - після трьох інсультів. В останні роки життя він був німий та паралізований.

Радянська влада докладала величезних зусиль, аби приховати причини ексцентричної, маніакальної поведінки терориста, вибухів безпричинної люті і передчасної кончини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи