Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всіх українців від 14 років вчитимуть націонал-патріотизму

Категорія:

Вперше в Україні затверджено концепцію національно-патріотичного виховання молоді - "у дусі патріотизму та пошани до чинного законодавства".
Глави Міністерства у справах сім’ї, молоді і спорту, Міноборони, Мінкульта і Міносвіти затвердили Концепцію національно-патріотичного виховання молоді.

Це перший подібний документ в Україні. Він передбачає виховання на основі героїчних прикладів українського народу, традицій гетьманства, козацтва, війська Української народної республіки, січових стрільців і повстанських армій.

Концепція створена в рамках державної цільової програми "Молодь України" на 2009-2015 роки. Документ припускає виховання громадян у віці 14-35 років "у дусі патріотизму, пошани до військової служби і чинного законодавства".

У молодих людей передбачається виховати національну свідомість і "підсилити військово-патріотичну роботу".

Зокрема, планується видати серію військово-історичних книг і календарів патріотичної спрямованості, а також довідкові матеріали про досягнення України за роки незалежності.

На думку авторів документа, інформаційно-пропагандистська підтримка концепції буде забезпечена шляхом надання "рекомендацій українським ЗМІ з посилення патріотичної спрямованості", а також створення в інтернеті інформаційного порталу з питань патріотичного виховання.


В тему:

Віктор Ющенко: Настав час позбутися ідолів комуністичних вождів - тих, хто зневажав, розстрілював і ненавидів наш народ

Третій Гетьманат

Український мир. Стратегія УНГ

Мамай на драконі

Реформація: 25 пунктів (політична програма УНГ)

Український мир Залізної доби

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи