Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 31
  • Переглядів: 35

Віруси – добрі вісники Всесвіту

Категорія:

Замість боротися з природою, треба очищувати себе й суспільство. Згідно з даними молекулярної генетики, принаймні 8–10% геному людини складається з фрагментів т. зв. ретровірусів. В цілому ж геном людини більше ніж на 32% складається з інформації, що кодується вірусоподібними елементами.

1. УЧИТЕЛЬ-ЕКЗАМЕНАТОР
Уявіть: до навчального класу приходить вчитель. Йому доручили донести до учнів життєво важливу інформацію. Ті, що її сприймуть – перейдуть у наступний клас. Частина учнів все схоплює «на льоту», тож учитель робить відмітку і відразу ж відпускає їх гуляти. Решті учнів учитель починає пояснювати те ж саме вдруге, втретє, вчетверте... Напруження зростає, хтось починає нервувати, закипають пристрасті. Нарешті до більшості «доходить», вони отримують залік і з полегшенням покидають клас. А що з тими, які так і не спромоглися засвоїти урок? Вони залишаються «на другий рік».

2. РОЗВИВАЙСЯ АБО ЙДИ ГЕТЬ!
Всесвіт – це ідеальна школа, створена Творцем для розвитку людини. Цей вселенський живий організм постійно розвивається. Щоб перебувати з ним у єдності, людина також повинна розвиватися – духовно-світоглядно, психічно, фізично. Припинення розвитку означає смерть.

Якщо використовувати комп’ютерні аналогії, то аби відповідати вимогам часу, повинні розвиватися і користувач-оператор («дух», носій волі), і програмне забезпечення («душа»), і сама апаратна частина («плоть»). Зрозуміло, що до певної міри всю цю триєдину систему можна розвивати на старому «залізі», проте неминуче настає момент, коли треба робити «апгрейд» – оновлення, вдосконалення «плоті».

Центральна частина «апгрейду» людини на фізичному рівні – це вдосконалення її генокоду. За цією генетичною програмою щорічно відбувається оновлення людини. Для вдосконалення комп’ютера ми купляємо нові деталі в магазині. А де взяти новаторські рішення для розвитку свого генокоду? Їх нам приносять віруси. Безкоштовно. 

3. АВТОМАТИЧНЕ ОНОВЛЕННЯ: УВІМКНУТО!
Кожного разу віруси несуть життєво важливу інформацію про те, що Всесвіт змінився. Більше того, вони приносять готові «блоки», які нам потрібно лише вмонтувати у власний генокод. Це нагадує фрагмент програмного коду, який ми вставляємо в текст генетичної програми свого тіла. 

Ця аналогія найкраще зрозуміла користувачам комп’ютерів, яким час від часу доводиться оновлювати програмне забезпечення. Зазвичай, кожне таке оновлення закриває виявлені «дірки в системі», підвищує стабільність її роботи, захищає від нових зовнішніх загроз. Якщо система в порядку, то оновлення відбувається автоматично і майже непомітно для користувача. Якщо система менш впорядкована, то буває, що для оновлення треба докласти певних зусиль. Але якщо система перебуває в надто забрудненому, хаотичному стані, то спроба оновлення може призвести до її «зависання». Тому доводиться перевантажувати систему і починати новий сеанс. Подібне відбувається з апгрейдом людського генокоду.

4. ОНОВЛЕННЯ ГЕНОКОДУ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОЧИЩЕННЯ
Якщо людина як біологічно-інформаційна система перебуває у стані чистоти, то сприйняття нею інформації від вірусів відбувається непомітно для неї – автоматично. Людина каже, що до неї «нічого не причепилося», хоча насправді внесення інформації відбулося.

Якщо ж організм забруднений і противиться оновленню, то вірус намагається очистити людину і примусово змінити її генокод. Згадайте, як відбувається апгрейд комп’ютерного «заліза»: майстер знімає кришку, бере пилосос і очищає середину від пилу. І лише після цього знімає старі деталі і ставить замість них нові. Так само «майстер-вірус» починає оновлення людини.

Прояви очищення, ініційованого вірусом, всім знайомі на прикладі грипу: нежить (очищення слизових оболонок носу), кашель (очищення легень), температура (прискорення обміну речовин), пронос (очищення системи травлення), іноді блювота (очищення шлунку), потовиділення (очищення через пори), відсутність апетиту (зменшення забруднення через їжу), упадок сил (щоб людина менше рухалась під час апгрейду). Тому-то для «боротьби з грипом» рекомендують спокійно лежати в ліжку: операція оновлення генокоду вимагає спокою, подібно як при інсталяції нової програми рекомендують зупинити роботу всіх інших. Також корисно багато пити теплої рідини (очищення, підтримання водного і температурного балансу), їсти тільки рослинну їжу (очищення) або взагалі обмежитися напоями. Ще рекомендують прополіскувати ротову і носову порожнину соляним розчином (очищення слизових оболонок), приймати соляні ванни (очищення шкіри).

Якщо ж людина перебуває в дуже брудному стані і взагалі неспроможна сприйняти інформацію оновлення, то вірус швидко накопичується в клітинах, розпадається і своїми залишками отруює організм. На тлі загального ослаблення активізуються інші збудники хвороб. Можна сказати, що «майстер-вірус» зробив остаточний висновок: ця система не підлягає оновленню – треба перезавантажувати. Людське тіло вмирає, а звільнена безсмертна духовна сутність, після деякого відпочинку в тонкому світі, йде на нове втілення у наш світ. Цей фундаментальний механізм багатократного земного втілення безсмертного духу називається палінгенезією (в євангельській термінології) або реінкарнацією.

Якщо смерть настала в дитинстві чи молодості, то народження в новому тілі може відбутися вже через рік. Якщо ж людина вмерла у зрілому віці, то відпочинок у світі духовних сутностей може тривати десятки років. Знову ж таки, це подібно до оператора, в якого завис комп’ютер. Якщо він тільки почав роботу і почувається бадьорим, то після зависання системи тут же робить перевантаження і починає новий сеанс. Якщо ж він втомився, то йде на відпочинок і може розпочати новий сеанс «віртуального життя» вже наступного дня.

5. ДОКАЗИ
Якщо уважно проаналізувати програмне забезпечення комп’ютера, то в ньому можна побачити сліди попередніх оновлень і навіть встановити, коли вони були здійснені. Відповідно, якщо віруси здійснюють оновлення генокоду, то в ньому мають бути фрагменти цих вірусів. Але чи є вони?

Так, є. Згідно з даними молекулярної генетики, принаймні 8–10% геному людини складається з фрагментів т. зв. ретровірусів. В цілому ж геном людини більше ніж на 32% складається з інформації, що кодується вірусоподібними елементами. За допомогою вірусів може відбуватися так зване «горизонтальне перенесення генів», тобто передача генетичної інформації не від батьків до дітей, а між двома неспорідненими особами (навіть такими, що належать до різних видів).

Віруси здійснили великий внесок в біологічну еволюцію людини. Найвідомішим є ген p53, який називають «головним генним регулятором», оскільки він керує широким діапазоном найважливіших генів. Ген p53 суттєво підвищує стабільність роботи генокоду, натомість його пошкодження призводять до онкологічних захворювань. У 2007 році американські вчені встановили, що вмонтування p53 в геном було здійснено ретровірусом приблизно 40 мільйонів років тому. Очевидно, що вдосконалити дуже складну систему може тільки ще досконаліша надбудова. Найважливіше, що цю надбудову приніс вірус. Це перший і найсильніший доказ на користь концепції мудрого Творця і доброзичливого Всесвіту.

А чи є шкідливі віруси? Як для кого. Для учня, який не знає предмету, вчитель-екзаменатор може вважатися шкідливим, адже він залишає «на другий рік». Натомість добре підготовлені учні вважають вчителів своїми друзями. Подібно з вірусами: для еволюції людини вони всі приносять користь. Доказом є те, що люди, які перебувають у стані внутрішньої чистоти, взагалі ніколи не хворіють. Це вже другий доказ.

Третій доказ: дія вірусу починається з очищення, що свідчить про його добрі наміри.

Четвертий: після виконання свого призначення – внесення нової інформації – вірус різко втрачає активність і «зникає».

П’ятий: після отримання інформації від конкретного штаму вірусу, організм стає несприйнятливим до нього, точніше, така людина стає для нього «нецікавою» (бо який сенс робити той самий апгрейд).

Шостий: нові штами вірусів з’являються постійно, адже Всесвіт еволюціонує щодня і щогодини.

6. ЧИ ТРЕБА ЗАХИЩАТИСЯ ВІД ВІРУСІВ?
А який сенс захищатися від вчителів, які прагнуть зробити тебе досконалішим? Боротися треба не з природою і її Творцем, а з брудом всередині людини і всередині суспільства.

7. ЧИ ДОПОМАГАЮТЬ ВАКЦИНИ?
Поміркуйте самі. По-перше, вакцини – це відверто отруйний «коктейль» зі збудників хвороб, ртуті, формальдегіду, алюмінію, залишків абортивного матеріалу (вбитих ненароджених дітей), тваринних вірусів та іншої гидоти. Очевидно, що забруднення організму лише заважатиме вірусам спокійно донести до організму потрібну інформацію.

По-друге, нові штами вірусів з’являються постійно, а кожна вакцина, за словами виробників, робиться проти одного конкретного штаму. То що, кожного року робити по кілька щеплень? Фармацевтичне лобі, орієнтоване на розширення ринку збуту і збагачення за будь-яку ціну, радісно скаже: Так! Адже вакцинації руйнують імунітет, отже збільшують кількість покупців в аптеках.

По-третє, у наш час вакцинації є головними причинами епідемій – про це свідчить світова статистика. Очевидний приклад: все населення України щеплене від туберкульозу – в результаті у нас чи не найбільша в світі епідемія цього ж туберкульозу.

8. ЧОМУ КОМП’ЮТЕРНІ АНАЛОГІЇ ТАКІ РЕАЛІСТИЧНІ?

Тому що Всесвіт цілісний, у ньому «що нагорі, те внизу». Творячи техносферу, людина уподібнюється Творцю Всесвіту і діє за тими ж правилами.

9. ЯК ОЧИСТИТИСЯ І НІКОЛИ НЕ ХВОРІТИ?

Оскільки Всесвіт створений досконало, то бути здоровим у ньому дуже просто. Життя розгортається від думки до реалізації. Думка – це зерно, а життя – це урожай. «Що посієш, те й пожнеш» – це непорушний закон причинно-наслідкового зв’язку. Ми не можемо його скасувати, але ми можемо вибирати зерно, яке сіємо у свою свідомість. Позитивні думки в голові людини творять навколо позитивну реальність, негативні – негативну.

На практиці неможливо просто так взяти й зупинити руйнівні, депресивні, брудні думки. Єдиний надійний спосіб – витіснити їх творчими, світлими, чистими думками. Для цього у нас є мова: якщо людина багатократно промовляє сонячні слова, то в її свідомість входить сонце.

Про це люди знали тисячі років і мільйони разів могли переконатися у силі афірмацій (словесних формул). Наприклад, якщо протягом тривалого часу регулярно повторювати щось на зразок: «Я сильний, здоровий, гармонійний, радісний», то життя неминуче зміниться на краще. Кожен може сам придумати свою афірмацію. Сучасна технологія самооновлення «Живе Слово» пропонує готову систему оздоровлюючих текстів. Її ефективність на порядок вища, зокрема через те, що з першого ж моменту її застосування в людину вливається сонячна енергія, накопичена тисячами її попередників.

10. А ЩО БУДЕ, ЯКЩО НЕ ОЧИЩАТИСЯ?
Нічого особливого. Лише те, що завжди відбувається в ході еволюції: брудні ставатимуть слабкішими, чисті ставатимуть сильнішими. Слабкі порівняно швидко вимруть, а сильні стануть господарями життя, житимуть у радості й залишать після себе багато чистих і сильних нащадків. Щасливі чисті серцем, бо вони успадкують землю. Хай Буде!


В тему:

Наші інтереси: 

Ми живемо у досконалому Всесвіті!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарні, переконливі аналогії!
1) прошу додати розділ про "антивірусні програми", їх ефективніст і потребу.
А ще цікаво було б почути думку про те,
2) чому звільнення("оздоровлення") рослин способом мікроклонального розмноження дозволяє забезпечити їх вищу (на 30-99%) врожайність порівняно із "завірусованими"? Що це? Невже лише "спроба подовжити агонію виду чи сорту"?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарні, переконливі аналогії!
1) прошу додати розділ про "антивірусні програми", їх ефективніст і потребу.
А ще цікаво було б почути думку про те,
2) чому звільнення("оздоровлення") рослин способом мікроклонального розмноження дозволяє забезпечити їх вищу (на 30-99%) врожайність порівняно із "завірусованими"? Що це? Невже лише "спроба подовжити агонію виду чи сорту"?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Забули ще про навмисне виведення нових хвороб.

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

І ще одне: а чому ви думаєте, що зміни у ДНК на кращу ? І як пояснити, що тривалість життя, здоров'я, сила з поколіннями скорочується. Раніше жили титани, по 800 років, козаки могли перенесли коня на плечах. А тепер у гени втрутився вірус...

Я не меч, я тримаю меч.