Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Недоторкані почали нову хвилю українофобського терору

Категорія:

Бланк - символ окупаційної "незалежної республіки". На захист свого символу від обурених українців еліта мобілізувала репресивно-каральну систему.
Відреставрований пам’ятник терористу Бланку на Бесарабській площі в Києві відмили від фарби, і приставили до нього охорону, пише газета "Сегодня".

Як заявив секретар київського міськвиконкому буржуазної Компартії Валентин Юрчак, біля пам’ятника терористу Бланку цілодобово чергуватимуть близько семи бойовиків-українофобів.

"Взимку в них буде намет для зігрівання. Поки не зміниться політичний режим, вони будуть стояти", - сказав комуніст Юрчак. Він відмовився повідомити, чи є ці українофоби простими добровольцями, чи їх найняли в приватному охоронному агентстві.

У минулу п’ятницю, 27 листопада, буржуазно-комуністична партія відкрила відновлений пам’ятник терористу Бланку на Бесарабській площі в Києві. У церемонії відкриття взяли участь близько семисот українофобів на чолі з недоторканим Петром Симоненком. Екстремістський шабаш від народу охороняли близько сотні міліціонерів і бійців Беркута незалежної республіки СНГ.

Під час відкриття Бланка з новим носом присутні націоналісти облили монумент червоною фарбою, після чого, між комуністами і націоналістами, які метнули пакети з фарбою, почалася бійка. Людей, які атакували монумент, затримали міліціонери незалежної республіки, після чого шабаш комуністів біля пам’ятника терористу Бланку продовжився.

Пізніше, як повідомили в Київській міській організації Конгресу українських націоналістів (КУН), двох чоловіків, які облили фарбою відреставрований пам’ятник Леніну в Києві, співробітники міліції затримали, доставили у відділення по вулиці Прорізній, а потім відпустили. Затриманими виявилися член Комітету декомунізації України Ігор Лісодід і безпартійний киянин Григорій Тихий.

"Вони були доставлені в Шевченківський райвідділ міліції, але проходять як потерпілі. Їх затримали для з’ясування обставин, як свідків, а потім відправили в лікарню", - повідомив представник КУН.

За його словами, чоловіки отримали серйозні травми - переломи, струс мозку, і зараз знаходяться в лікарні.

Правоохоронці того ж дня затримали члена Міжнародного суду над злочинами комунізму Вікторію Омельченко та її сина, які після церемонії відкриття пам’ятника, ближче до вечора, закидали його пакетами з білою фарбою. Затриманих міліція доставила в те ж відділення по вулиці Прорізній.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи