Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

В новому мультику Діснея принцеса буде негритянкою

Вперше в історії Walt Disney принцесою в новому мультфільмі, що виходить в широкий прокат в США 11 грудня, буде афроамериканка.
Так вирішили в зв’язку з перемогою на президентських виборах в США Барака Обами. Представники Walt Disney сказали, що задумка подібного мультфільму з’явилася ще під час передвиборчої кампании Обами, повідомляє Infox.ru

«В зв’язку із цим новий мультфільм «Принцеса і жаба» буде по-різному оцінюватися представниками різних поколінь», — цитує актрису-афроамериканку Аніку Роуз, що озвучила головну героїню, The Sydney Morning Herald.

«Для мого племінника це буде абсолютно нормально. Він навіть не замислиться , що тут щось не так, адже це буде одна з перших принцес, котру він взагалі побачить в мультиках. Для моєї матері це буде те, чого вона вже давно чекала. А от моя бабуся, напевне, ніколи й не думала, що щось подібне взагалі може статися», — сказала Роуз. (Звичайно, адже нині американський ліберастичний маразм вийшов за межі - НО).

Керівники Walt Disney Animation Studios підкреслили, що компанія довго вела попередню підготовку до введення «чорного» персонажа в мультфільм. Працівники компанії консультувалися з афроамериканськими организаціями і з простими представниками негроїдної раси, щоб врахувати всі їхні поради, побажання щодо образу головної героїні.

«Принцеса і жаба» знята на основі книги Еда Бейкера в жанрі мюзікла.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи