Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

”Позиція Януковича доволі смішна”

— Особливого військового сенсу в новому договорі нема, до 2017 року від флоту нічого не залишиться, — коментує експерт російського Інституту політичного і військового аналізу Олександр Храмчихін, 43 роки.
— Коли укладали першу угоду про перебування флоту, в України кораблів, катерів, човнів та інших плавзасобів було вдесятеро більше, діяла програма військового суднобудування. А зараз кораблі поступово списують на брухт без заміни. Тому новий договір має суто політичний проект.

Віктор Янукович заявив, що Чорноморський флот гарантує безпеку країні. Це доволі смішна позиція. Яка для України загроза в Чорному морі? Хіба якщо посваритеся з Туреччиною через кримських татар, але це малоймовірно. Та й можливий конфлікт із Румунією за острів Зміїний — дуже фантастичний сценарій.

Чорноморський флот для України не грає жодної ролі. У військовому плані він що є, що його нема — однаково. Україні треба думати про свою обороноздатність на морі. Причому не розвивати те, що залишилося, а створювати нове, незалежно від російського Чорноморського флоту.

Записав Олександр ГУНЬКО


В тему:

Нова угода снайперів

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Подарунок для Третього Гетьманату


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи