Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підрахуй Ківалов розповів патріарху ФСБ Гундяєву, як русифікує студентів з Західної України

Світ:

«Патріарху» ФСБ Кирилу було присвоєно ступінь доктора honoris causa Одеської національної юридичної академії. Вручення «патріарху» посвідчення почесного доктора відбулося в четвер на урочистому засіданні Вченої ради академії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Після хорового співу «Гаудеамуса» ректор ОНЮА Сергій Ківалов (Підрахуй) вручив «патріарху» докторський диплом, після чого на нього одягли малинову мантію і докторську шапочку-конфедератку із золотою каймою.

Ступінь доктора honoris causa була присуджена «патріарху» ФСБ Кирилу «за багаторічну пастирську працю з формування моральних начал слов’янських націй, панування гармонії у взаєминах Церкви і держави».

Як зазначив Ківалов (Підрахуй), «патріарх» є «наставником не тільки віруючих, але мільйонів людей, для яких слов’янська культура і слов’янські звичаї є мірилом усього їхнього життя».

Ректор ОНЮА розповів «патріарху», що у ВНЗ навчається багато студентів з Західної України, і всі вони вже після другого курсу починають дуже добре говорити російською, навіть ті, хто при вступі володів тільки українською мовою.
 


В тему:

Очищення згори або очищення знизу: геостратегічний прогноз

Відбувся Другий збір засновників Третього Гетьманату

Випуск 5 «Народного Оглядача» – для засновників Третього Гетьманату

Свята простота

Що робити? Програма «Три О»: Оздоровлюйся! Організовуйся! Озброюйся!
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи