Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американські патріоти захищають кордони країни від нелегальних мігрантів. Ліберали проти

«Ми більше не будемо сидіти і чекати дій уряду. Ми робимо те, що робили наші батьки-засновники».
У американському штаті Арізона одна з груп народного ополчення добровільно патрулює кордони країни з Мексикою для контролю незаконної імміграції, очолюється націоналістом. Він забезпечив своїх бійців зброєю та формою і готовий, у разі чого, застосовувати силу проти нелегальних іммігрантів.

Влада американського штату Арізона засумнівалися у правильності та необхідності груп народного ополчення, контролюючих кордон країни з Мексикою, щоб уникнути проникнення в США нелегальних іммігрантів і наркоторговців.

Це трапилося через те, що в районі міста Фенікс, де раніше ймовірно від рук наркоторговців був убитий помічник шерифа, з’явилася озброєна група народного патруля під керівництвом колишнього піхотинця.

Як повідомляє Fox News, побоювання викликає те, що 37-річний Джейсон Реді відкрито притримується націоналістичних поглядів. І хоча слово «неонацист», яким його обзивають, Реді сприймає як образу, він визнає, що йому дійсно близькі ідеї американського Націонал-соціалістичного руху.

Ідеологія цього руху має на увазі, що громадянами США можуть бути тільки білі люди, не євреї і не гомосексуалісти, а всі інші повинні покинути країну мирно або з примусу.

Реді запевняє, що він просто веде боротьбу з наркоторговцями і нелегальними іммігрантами. «Ми більше не будемо сидіти і чекати дій уряду. Ми робимо те, що робили наші батьки-засновники», – говорить Реді.

Ентузіасти, стурбовані припливом нелегальних іммігрантів з Мексики, вже п’ять років займаються добровільним патрулюванням кордону пішки, верхи і з повітря. Ополченці звичайно обмежуються спостереженням і доповідають про виявлення порушників кордону прикордонникам, але група Реді озброєна автоматичними гвинтівками, має форму, бронежилети і протигази.

Незважаючи на те, що поки за групою Реді не було відмічено ніякого самосуду (вони затримали п’ятьох підозрюваних в нелегальній імміграції та передали їх прикордонникам), юрист центру по боротьбі з бідністю Марк Потік стверджує, що «вони справжні нацисти» (тобто «національні соціалісти». – НО ).

Влада Арізони викликала гарячу дискусію в США на рівні федерального уряду, посиливши закон про боротьбу з нелегальною імміграцією. Згідно з новим законом, перебування на території штату без законних підстав з 29 липня стане кримінальним злочином. Відносно закону подали вже вісім апеляцій, включаючи апеляцію з боку Білого дому. Противники закону стверджують, що закони штату не можуть суперечить більш м’якому федеральному закону про імміграцію.




В тему:

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

CША: збільшення формувань самодіяльної міліції на захист Конституції

Народна самооборона Естонії

Американцям почали вшивати мікрочіпи для стеження

Расизм – це добре. Докази.

Партія Білого Народу створюється у Неваді

Війна людей і роботів

Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?

Статті на тему «Арійська Стрілецька Асоціація»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи