Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Володимир Пилат створить у Львові український Шаолінь

Інтерв’ю Володимира Пилата з журналістом Марією Мельник про те, чому він пішов на вибори до Львівської міської ради.
(клацайте на фото, щоб збільшити)


Нова раса. Хай Буде!

- Володимире Степановичу, чому, власне, Ви вирішили брати участь у виборах до Львівської міської ради?

Якщо сказати коротко, то просто дістали! Набридло бачити злочинців при владі. Жебраки з вищою освітою, увірвавшись у владу, ходять з простягнутою рукою і тішаться, що їх називають корупціонерами. Вони вірять, що за чужинським словом сховають свою злочинну суть.

Також набридло бачити злодіїв, лихварів та казнокрадів, які розкрадають державні гроші, нерухомість, землю, надра, водні ресурси, заводи і фабрики – все це робиться під гаслами захисту прав громадян або ж патріотичними гаслами.

До того ж, набридлі балачки щодо прав рідної української мови. Її так активно «спасають», що 90% ЗМІ заповнені російською.

Всі депутати говорять про єдність, але чомусь результатом їхніх балачок є розкол України на Лівобережну і Правобережну, україномовну і російськомовну, промислову і аграрну. То де ж правда у їх словах чи ділах?

Песвдопатріоти, роздмухуючи (за московські гроші) вогонь біологічного націоналізму, ополчили проти титульної нації всіх громадян України. Хочу, щоби лад запанував на моїй землі! Хочу, щоби мій народ перестали дурити, грабувати і знищувати! Сподіваюся, що моя праця (як депутата) зможе багато чого змінити у моєму рідному Львові, а можливо і в Україні.

- Чим Ваша програма відрізняється від програми інших кандидатів?

Моя програма відрізняється тим, що буду робити все, щоби Львів став Духовною столицею України. У 1985 році у Львові мною розпочато відродження козацького мистецтва «Бойовий Гопак». Сучасники, жартома називають Львів – Столицею Бойового Гопака. І тому я буду робити все для того, щоби у Львові збудували Всесвітній навчально-вишкільний Центр Бойового Гопака, в який будуть приїздити з усього світу так, як в Шаолінський монастир.

- Пане Володимире, що Ви конкретно плануєте зробити для рідного міста?

Хочу відновити мережу клубів та спортивних залів за місцем проживання. Наші діти мають право оздоровлюватися і тренуватися поряд біля свого дому, безкоштовно. З ними мають працювати учителі і тренери, яким держава платить заробітню плату. Наші державні мужі повинні знати і розуміти, що кожна копійка, вкладена у виховання, оздоровлення та навчання дітей, воздастся державі сторицею.

Друге і надзвичайно важливе – Львів, виходячи із свого географічного розміщення, став Центром туризму на Західній Україні. Тому хочу зробити все, щоби інфраструктура і сервіс туристичної галузі відповідали найвищим світовим стандартам. В цілому світі, в туристичних центрах, магазини, їдальні та розважальні заклади працюють цілодобово. А в нас, у Львові, 90% магазинів припиняє свою роботу о 18.00. Гості нашого міста позбавлені можливості придбати пам’ятні сувеніри ввечері і вночі. Туристи жаліються, що поснідати у Львові в проміжку між 7.00 та 9.00 ранку просто ніде.

Потрібні зміни у свідомості представників влади, а також у львів’ян. Промисловість Львівщини розграбована і ніхто не збирається її відновлювати. Нам залишається жити за рахунок туризму. І це повинні зрозуміти львів’яни.

Третє: до 1939 року Львів був курортно-розважальним центром Європи. Рекреаційні ресурси нашого міста дають нам право відновити статус Львова як курортного міста. Джерела Погулянки, Майорівки, Винник, Брюхович.., дають нам можливість відновити здравниці, оздоровчі та відпочинкові заклади. Це ще одна стаття доходу, нові робочі місця. І, безперечно, можливість у всій красі показати нашу гостинність, народну кулінарію, однострої, звичаї, обряди і традиції. Ми завжди були європейським народом, мали чим пишатися і ми повинні повернути собі минувшу славу.



- Що б Ви хотіли сказати своїм виборцям?

Будьте пильні! Припиніть вірити словам. Знайте, людина славна своїми ділами. Нещодавно один горе-депутат чотирьох скликань при зустрічі сказав мені, що йде знову до влади, аби щось змінити. Я запитав його: «А що ж ти робив до цього?». Він щиро засміявся, підступно вглядаючись в мої очі.

Тож, закликаю Вас: «Обирайте Нових!». У списках кандидатів бачу багато мультимільйонерів, потужних бізнесменів, які йдуть до влади, щоби хоча б в якийсь спосіб захистити своє майно, свій бізнес, а іноді – просто приватизувати іще щось, бо їх ненаситна натура хоче заграбастати все. Таких людей пускати до влади все одно, що випустити щуку в річку.

Будьте уважні! Знайте, до влади потрібно допускати лише тих людей, які державні інтереси ставлять вище, ніж свої особисті. Тільки люди державотворчого мислення здатні збудувати могутню державу. Ті, що жертовно і самовіддано служать національній ідеї, здатні відчути потребу народу і створити для нього все, щоби йому було затишно, щоб він був ситий, щоби мав стабільне майбутнє.

І йдіть на вибори, але пильно приглядайтеся. Прискіпливо вивчайте своїх кандидатів. Дуже виважено довіряйте владу над собою. Пам’ятайте – що посієш, те й пожнеш. Тому кого обереш – того Ти вартий.

І найголовніше: Живіть з Богом у серці! Навчіться чути Божий голос! І тоді щастя і радість прийдуть у ваш дім!

(клацайте на фото, щоб збільшити)




В тему:

Кшатрії – до влади! Лицарі Бойового Гопака йдуть у Львівську міськраду

Бойовому Гопаку – чверть століття!

Життя по-козацьки

Цар Давид танцював гопак

Арійський фестиваль «Козацькі забави» (фоторепортаж)

Арійці відзначили 400-річчя народження Івана Сірка (фоторепортаж)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи