Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Майже перемога

Хапугам, хабарникам, казнокрадам і VIP - корупціонерам втекти вже не вдасться. Їх наздожене надсучасний гвинтокрил (то так бандерівці обзивають антикорупційний "вєртольот").
Нічого поганого говорити про нинішню владу не потрібно. Як кажуть фахівці: вчинки промовляють за людей. Усе що команда професіоналів хотіла про себе сказати словами, але не змогла, бо не кожен вміє вірші Чехова декламувати, розповідають їх трудові подвиги. Щоденні звершення цих міністрів-реформаторів – ось справжня поезія оновленого краю.

Не словом, а ділом. У перекладі братньою мовою – "порожняк не гонім". Поки одні завершують найкращу в Європі, за словами Азарова, податкову реформу, решта топчуть гідру корупції. Ту гідру катують "розпеченим залізом", "відчікують і відбивають" руки, "відривають голови" - усе як наказував Головнокомандувач, чий оперативний штаб із боротьби з корупцією розмістився в Межигір’ї. Перший український антикорупційний фронт здобуває перемогу за перемогою. Ось короткий перелік останніх тріумфів борців із хабарництвом та казнокрадством з допоки ще відкритих джерел інформації.

Віце-прем’єр Клюєв перекинув дві сотні мільйонів із бюджету на свої компанії, зареєстровані в офшорах. Новий Податковий кодекс, до речі, їх не зачепить якимись там податками. Отже, ці гроші вже недосяжні усім цим вітчизняним казнокрадам, а підуть виключно на інноваційні напівпровідники та різні сонячні батареї для народу. Напевно саме тому непідкупному Клюєву доручили почесно і відкрито перемовлятися із протестуючими платниками єдиного податку та рештою "спрощенців". Одним словом з тими протестуючими "корупціонерами", як назвав їх всенародно обраний Президент в інтерв’ю для Financial Times .

Міністр "паліва", як каже Азаров, Юрій Бойко, у якого в кишені лежить довіреність від Фірташа на їх РосУкрЕнерго, проконтролює переведення суми під 4 мільярди доларів летючим газом із державних газових схронів у цю швейцарську компашку "Роги і копита". Газ врятовано – корупція ридає в куточку Веховного суду. А як вдасться, то ще й трошки (500 мільйонів доларів) живими грошима заберуть із "Нафтогазу". І лише лихослови із якоїсь опозиції щось там верзуть, ніби-то борці із корупцією Льовочкін, Хорошковський і решта з фан-клубу Фірташа "в долі".

Скільки грошей врятують від української корупції і сховають у сейфах Монако під чуйним наглядом Юри Іванющенка, якого весь Донбас знає як Юру Єнакиївського, також важко підрахувати. Цьому депутату з далекого Монако, чия картка справно голосує і голосувала за Податковий кодекс, віддають під захист від корупції не просто підприємства, а цілі регіони та міста.

"Я вам не скажу за всю Одесу", але за частину «перлини біля моря» із базаром "7 кілометр" вже можна щось і розповісти. Московські мафіозі із ліквідованого Черкізовського ринку стали партнерами Юри Монаківського і надійними "смотрящімі" за "7 кілометром". Їх досвід легендарного Черказону, знищеного Путіним, ще послужить українському бюджету. Одесити можуть спати спокійно – чужий корупціонер тут вже не прошмигне. А от державні кошти зберігати в Монако настільки ж надійно, як у кантоні Цуг у Швейцарії. Такого ефекту економії не досягнеш усіма тими антикорупційними законами, які вже давно прийняли у Верховній Раді, але в дію так і не вводять.

Найвдаліші спецопреації проти корупції біло-блакитною ниткою проходять в історичних літописах оновленого Криму. Макіївський комдив Василь Джарти перейшов озеро Сиваш і всіх кримських корупціонерів, як Врангеля, скинув у море. В автономії так швидко садили кримських ненадійних регіоналів і завозили макеєвсько-єнакіїських перевірених регіоналів, що за цією чехардою простежити під чий захист переходять причорноморські землі і нерухомість не було можливим. Але усі санаторії, палаци, сади, гольфові поля тепер надійно захищені.

З політичною корупцією та різними конфліктами інтересів бореться глава СБУ Хорошковський. У його розпоряджені крім "тайняків" і Вища Рада юстиції, і величезний телехолдинг, і неперервний юридичний досвід. Генерал-лейтенант міліції Грицак долає корупцію в ЄДАПСі, де за мільйони друкуються усякі документи, голограми і бланки нашої держави. А вже з самою генеральською корупцією бореться голова Держкомпідприємництва Бродський, якого Грицак величає "хворим "помаранчевим" шизофреніком". У сфері фінансових послуг боротьбу з корупцією очолив сам офіцер-підводник Волга. Запропонував страховим компаніям "відстьогувати" йому і колегам «0,1% зібраних валових премій» для боротьби з корупціонерами у самій комісії Держфінпослуг. Докинемо ці гроші до їх зарплат і працівники Держфінпослуг перестануть брати хабарі. Ця схема заслуговує бути застосованою у масштабах всієї країни.

Хапугам, хабарникам, казнокрадам і VIP - корупціонерам втекти вже не вдасться. Якщо корупціонери почнуть втікати від "кальоного желєза" правосуддя на своїх дорогих і потужних Каділлаках Ескалейдах (то такий джип, як у міністра Могильова), то їх наздожене надсучасний "залізний птах Залізного господаря". Гарант конституції і головнокомандувач має тепер для таких ловів власний швидкісний гвинтокрил (то так бандерівці обзивають антикорупційний "вєртольот"). Гелікоптер вже не вкрадеш так просто із майданчика на Парковій алеї. 17 мільйонів не просто врятовано від корупції – тепер вони самі ловитимуть казнокрадів. Бо зверху усе добре видно.


В тему:

Податковий кодекс: помста середньому класу чи його заохочення до створення масового руху?

Чаювання для президента

Українців на Facebook вже майже 900 тис.

День без ТБ: Продай зомбоящик - купи комп’ютер!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи