Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Марін Ле Пен очолила Національний фронт

Новим лідером право-радикального французького Національного фронту стала Марін Ле Пен, дочка Жан-Марі Ле Пена: він залишає посаду, яку займав майже 40 років.

Члени французького Національного фронту оголосили офіційні результати внутрішньопартійних виборів на партійних зборах, згідно з якими новим лідером цієї організації стала Марін Ле Пен.

На посаді голови Національного фронту вона змінила свого батька Жан-Марі Ле Пена, який заснував Фронт в 1972 році.

Результат голосування не викликав сумнівів. Джерела в Національному фронті повідомляли напередодні, що на підтримку Марін Ле Пен було віддано близько двох третин голосів.

За результатами референдуму, що пройшов напередодні щорічного з’їзду Національного Фронту, Марін Ле Пен, яку публічно підтримав батько, легко обійшла свого головного суперника, Бруно Гольніша.

У Франції Національний фронт має стійку репутацію "ксенофобської", анти-імігрантської організації, однак Марін Ле Пен заявила, що хоче розвіяти цей стереотип і вивести партію в число провідних політичних сил країни.

Піком політичної кар’єри Жан-Марі Ле Пена можна вважати 2002 рік, коли він, лідер право-радикальної партії, зайняв друге місце в першому турі виборів президента Франції. У другому турі, щоправда, він значно поступився Жаку Шираку, який висувався тоді на другий термін.

У ході недавнього опитування громадської думки з’ясувалося, що на президентських виборах 2012 року кандидат від Національного фронту може прийти до фінішу третім.
 


В тему:

Задля мирного розвитку треба позбутися двомовності, поліетнічності і мультикультуралізму

Рух білого опору в США: Навіть якщо WikiLeaks замовкне – найцікавіше ще попереду

Ліберальна ідея не спрацювала. Що далі?

Меркель: «мультикультурне суспільство» не вдалося
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи