Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бен Ладен помер ще в 2001 році - представник Міноборони США

На тлі загальної ейфорії з приводу ліквідації Усами бен Ладена один з найавторитетніших урядових інсайдерів у США зробив сенсаційну заяву. Згідно з нею, Осама бен Ладен помер восени 2001 року в своєму печерному комплексі Тора Бора в результаті загострення дегенеративного генетичного захворювання.

Доктор Стів Р. Печеник, що займав впливові посади при трьох президентах США і зараз працює в Міністерстві оборони США, повідомив на шоу Алекса Джонса, що Осама бен Ладен помер ще в 2001 році, а 9/11 була постановочної операцією спецслужб США.

Печеник за родом служби займався розвитком основних положень психологічної війни, боротьби з тероризмом, стратегії і тактики міжкультурних переговорів для Державного Департаменту США, військових і розвідувальних співтовариств, а також інших урядових установ США.

Біографія Печеника свідчить про те, що він упродовж останніх трьох з гаком десятиліть був вхожим у розвідувальні кола. Печеник також служив в якості керівника відділу планування у державних секретарів Генрі Кіссінджера, Сайруса Венса, Джорджа Шульца і Джеймса Бейкера і працював на Джорджа Буша у його виборчій кампанії проти Альберта Гора.

Про смерть бен Ладена Печеник розповів на шоу Алекса Джонса ще в квітні 2002 року, тоді він також оголосив, що уряд чекає найбільш політично доцільного моменту, щоб представити його труп.

До речі, на початку 80-х Печеник неодноразово зустрічався з бен Ладеном "по роботі" - під час таємної війни проти СРСР в Афганістані, і знав, що бен Ладена лікували лікарі з ЦРУ, і що він був у реєстрі розвідки США.

Печеник впевнено заявляє, що уряд США знав, що бен Ладен мертвий ще до того, як американці вторглися в Афганістан.

Стів Печеник розповів, що бен Ладен помер після теракту 11 вересня 2001 року в своєму печерному комплексі Тора Бора в результаті загострення дегенеративного генетичного захворювання - синдрому Марфана. Ця хвороба серйозно скорочує тривалість життя хворого. "Буш-молодший знав про смерть бен Ладена, розвідка знала про це ...", - впевнено заявив Печеник.

Інсайдер поділився своїми думками про те, що прості обивателі бачать на телеекранах: "Весь цей сценарій, де купа людей сидить, дивиться на екран, і вони виглядають так, як ніби вони чимось сильно стурбовані, це ... ганебна бутафорія. Ми знаходимося в американському театрі абсурду ".

Печеник переконаний, що рішення про запуск містифікації було зроблено, тому що рейтинги Обами досягли особливо низької точки.

ЗМІ відзначають, що інформація Печеника вторить численним заявам професіоналів розвідки, і навіть глав держав по всьому світу.

Під час свого інтерв’ю з Алексом Джонсом, Печеник також повідомив, що один з представників вищого генералітету повідомив йому, що 9/11 була постановочної операцією спецслужб США, і що він готовий назвати ім’я цього генерала у Федеральному суді: "9/11 була "внутрішньої диверсією", і необхідно розплутати цю справу юридично, а не за допомогою безглуздій Комісії з 9/11".

Як повідомлялося, в ніч з 1 на 2 травня американські спецназівці начебто ліквідували "терориста №1" Осаму бен Ладена пострілом у голову.
 


В тему:

Барак Обама - нелегальний мігрант, незаконний президент?

Американець виклав у YouTube докази фальшивого свідоцтва про народження Обами

Український дракон, або конкурс на Президента

Головне послання Wikileaks: всім брехунам і фарисеям буде гаплик
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи