Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українець з "Патріота України" відбивався від 15 татар біля Геніческа

Світ:

Влада толерує татарську окупацію півдня України і Криму. Татарам дозволяється вбивати українців та інших слов’ян безкарно, а от коли український патріот наважиться захищати себе чи інших білих людей від татарської навали, його зразу кидають за грати - повідомляє сайт http://sna.in.ua.

У ніч з 30 на 31 липня компанія з чотирьох молодих людей серед яких були і підлітки (троє хлопців двом з яких по 16 і 12 років, відповідно та однією дівчиною 17 років) відпочивали в в одному з кафе селища Генгорка поблизу міста Генічеська. Єдиним місцевим в цій компанії був член Організації «Патріот України» Олексій Паршаков, решта – молоді люди, що приїхали на відпочинок.

Дівчина танцювала, а хлопці сиділи за столиком. До дівчини підійшов якийсь чоловік (як згодом виявилось – татарин) і почав їй щось казати на вухо, на що вона не реагувала. До них підійшов хлопець 16 років, щоб поцікавитись, що відбувається, але отримав грубу відповідь, після чого зав’язалася перепалка, яка згодом переросла в бійку.

Хлопця били близько 7 чоловік, з використанням палиць в які було вбито цвяхи. В цей час Олексій спілкувався з татарами із компанії нападників, з метою полагодити конфлікт. Але коли побачив, що його знайомого б’ють побіг йому на допомогу, те саме зробив і 12-річний хлопчина.

До нападників у цей час долучилась ще одна група їхніх співплемінників, в результаті чого Олексія і його знайомих атакувало вже близько 15 татар озброєних цепами та палицями.

Докладніше: на сайті sna.in.ua
 


В тему:

Марганець як новий символ гордості

Задля мирного розвитку треба позбутися двомовності, поліетнічності і мультикультуралізму

Меркель: «мультикультурне суспільство» не вдалося

Британський прем’єр визнав, що принципи толерантності не працюють

Саркозі: Спроба побудувати мультикультурне суспільство у Франції провалилася

Ліберальна ідея не спрацювала. Що далі?
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи