Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Прискорення подій, левітація і телепортація у Просторі волі

Чим чистіший простір, тим менший опір він чинить будь-яким діям. Що всередині, те й назовні. Очищуючи свій внутрішній простір – духовно, психічно, фізично – людина одночасно формує зовнішній простір, сприятливий для розгортання будь-яких подій.

Оскільки в такому просторі події відбуваються швидше, то із-зовні виникає враження, що людина все робить неймовірно легко і швидко. Проте особливо вражаючими у Просторі волі є ефекти телепортації і сповільнення внутрішнього часу або, що те ж саме, прискорення внутрішніх подій.

Попередня стаття:

Слово – найпотужніший засіб керування реальністю

Про телепортацію Добра Новина згадує в оповіданні про ходіння по воді. Наведемо його повністю:

«І коли відпустив народ, пішов на гору молитись на самоті. Як звечоріло, Він був там сам один. Учні ж Його зійшли до моря і, ввійшовши в човен, попливли на той бік моря, до Капернаума. Човен уже був серед моря, і його кидали хвилі. Вже була четверта сторожа ночі, а пропливли всього яких двадцять п’ять чи тридцять стадій, бо дув сильний супротивний вітер. Коли ж побачив Ісус, як вони втомилися, веслуючи, пішов до них по морю, і хотів минути їх. Бачать учні — Ісус іде до них по морю й наближається до човна. Побачивши це, вони були шоковані. То привид! — вигукнули. Та Ісус тієї ж миті мовив до них: Сміливіше — це Я. Тоді Петро озвавсь до Нього й каже: Господи, коли це Ти, вели мені прийти по воді до Тебе! Іди! — сказав Ісус. І вийшов Петро з човна, почав іти по воді і прийшов до Ісуса; але, побачивши, що вітер сильний, злякався, почав потопати і скрикнув: Господи, рятуй мене! Ісус зараз же простягнув руку, вхопив його і мовив до нього: Маловіре, в чому засумнівався? І хотіли Його взяти у човен, але човен зараз же причалив до землі, до якої прямували. І як увійшли до човна, вітер ущух. І дуже від надмірного в самих собі дивувались» (Матвій 14.22–32, Марко 6.45–51, Іван 6.14–21).

Ходіння по воді – це демонстрація левітації, тобто зменшення ваги. У наведеному вище епізоді Ісус навчає апостолів цьому навику. Подія відбулася глибокої ночі – з третьої до шостої години («четверта сторожа»), коли найсильніше хочеться спати. Ісус дочекався, коли учні були надзвичайно втомлені, адже майже всю ніч веслували проти вітру.

Це було потрібно для зменшення контролю свідомості, яка говорить: «Це неможливо!» Завдяки ослабленню цього стереотипу свідомості Петро й пішов по воді, а коли почав раціонально міркувати, що він робить серед хвиль, то злякався і «провалився вниз». Страх робить людину важкою і тягне донизу, у простір негативних подій.

Натомість радість піднімає людину догори
. Можна собі уявити, як зраділи апостоли, коли побачили Ісуса з Петром, що поверталися до човна, йдучи по воді. Ця хвиля ейфорії виштовхнула їх вгору – у Простір волі, який є простором чудес. Тому «човен зараз же причалив до землі, до якої прямували». У Просторі волі відбуваються тільки позитивні події, тому тут же «вітер ущух».

Під час телепортації людина миттєво опиняється в іншому місці і суб’єктивно це так і сприймає: я тільки що був там, а тепер вже тут. Саме це й відбулося під час описаної події. Скоріше всього, що це була спонтанна, «незапланована» телепортація: учні всю ніч дуже прагнули найскоріше дістатися берега, тож як тільки вони від радості «вистрибнули» у Простір волі, так відразу ж і опинилися в потрібному місці.

По-іншому виглядає переміщення у просторі при «уповільненні внутрішнього часу» або, що те ж саме, «прискоренні внутрішніх подій». Тоді людині здається, що її життя відбувається у звичайному темпі або навіть уповільнюється – як у сповільненому відео, натомість для зовнішніх спостерігачів людина все робить швидко і навіть миттєво.

Саме на цьому основувалася могутність козаків-характерників, які могли прискорювати внутрішній час, що було елементом бойового екстазу. У цьому стані для характерника не мала значення чисельність супротивника: він проходив через ворожі лави як газонокосилка (див.: Ясуни). Ця ситуація показана у китайському фільмі «Герой» (2002) в епізоді, коли два бійця – чоловік і жінка – беруть штурмом царський палац, захищений тисячами воїнів. Цікаво, що для досягнення найвищої бойової майстерності вони вивчали мистецтво каліграфії.

Після свого воскресіння Ісус перебував у вищому просторі подій в порівнянні з учнями, тому діяв ефективніше, зокрема, значно швидше долав відстані. На цю особливість Простору волі Він спеціально хотів звернути увагу своїх учнів. Згадайте цей момент Таємної вечері: «Тоді Ісус сказав їм: Після мого воскресіння Я випереджу вас у Галілеї» (Матвій 26.32). Відразу ж після воскресіння, коли жінки-галілеянки прийшли до вже порожньої гробниці, їм явився ангел і сказав: «Біжіть хутко, скажіть Його учням, що Він воскрес із мертвих. Он Він вас випередить у Галілеї, там ви Його побачите, як Він сказав вам. І вони поспішно лишили гробницю з великою радістю і побігли сповістити Його учнів» (Матвій 28.7–8). «Та ви йдіть, скажіть Його учням, що Він випередить вас у Галілеї: там Його побачите, як Він сказав вам. І вони, вийшовши, побігли геть від гробу» (Марко 16.7–8).

Сенс цього уроку полягав у тому, щоб учні щодуху бігли до Галілеї, але Ісус все одно випередить їх там, навіть якщо вийде пізніше. Для того, щоб зафіксувати факт своєї затримки, він спеціально з’явився двом учням, які не поспішаючи поверталися з Єрусалима до Галілеї:

«Аж ось того самого дня двоє з них ішли в містечко, що звалось Емаус, сто шістдесят стадій від Єрусалима, і розмовляли між собою про те, що сталось. Як вони розмовляли та сперечалися між собою, Ісус наблизився й ішов разом з ними, але очі їм заступило, і вони Його не пізнали. Коли вони наблизилися до містечка, куди йшли, Ісус удав, що хоче простувати далі. Вони ж наполягали, кажучи: Зостанься з нами, бо вже вечоріє і день уже похилився. Він увійшов, щоб зостатись. І от як Він був за столом з ними, взяв хліб, благословив і, розламавши його, дав їм. Тоді відкрилися в них очі, і вони Його пізнали. Та Він зник від них. І казали вони один до одного: Чи не палало наше серце в нас у грудях, коли Він промовляв до нас у дорозі. І негайно вони рушили, і найшли зібраних одинадцятьох і тих, що були з ними. І вони розповіли те, що сталося в дорозі і як вони Його пізнали при ламанні хліба» (Лука 24.13–35).

Коли ж ці двоє учнів увійшли до приміщення, де зібралися решта учнів, і зачинили за собою двері, перед ними з’явився Ісус: «Як же звечоріло і двері були зачинені там, де були учні, прийшов Ісус і став посередині. І зраділи учні, побачивши Господа» (Іван 20.19). Скоріше всього, що Ісус опинився на місці раніше за всіх, тому то й випередив їх – згідно зі своєю обіцянкою.

Інше питання: як це йому вдалося? Або він просто швидше прийшов завдяки внутрішньому прискоренню подій, властивому для Простору волі, або завдяки телепортації – тим більше, що під час зустрічі з двома учнями він «зник». Якщо це була телепортація, то вже не спонтанна, як в оповіданні про ходіння по воді, а точно керована.

Цікаво, що Церква зберегла чимало оповідань про святих первинного хрестиянства, які могли ходити по воді й літати повітрям (здійснювати левітацію), миттєво переміщуватися в просторі й «одночасно» перебувати в різних містах. Згодом ці оповідання набули казкових обрисів, проте в їх основі були реальні феномени. Наявність достатньо великої кількості святих, що володіли навиком левітації та телепортації, дозволяє пояснити неймовірний пасіонарний вибух первинного, ще арійського хрестиянства та його стрімке поширення на весь світ.

Про зв’язок між Простором волі і сповільненням внутрішнього часу, коли встигаєш зробити неймовірну кількість роботи, було відомо дуже давно. Так, згідно з українською магічною традицією, найбільшу захисну силу має сорочка, що виткана, зшита і вишита за одну ніч. Річ у тім, що так швидко виготовити сорочку можна тільки у стані сповільненого часу, а для цього жінка повинна бути в Царстві божому (у Просторі волі), отже сама повинна перебувати у стані святості. Відповідно, створена її руками сорочка несе на собі інформаційно-енергетичний відбиток Царства божого. Така сорочка автоматично ставала захисним оберегом тому, що Царство боже є простором цілковитої захищеності, в якому принципово неможливі негативні події.

Саме про це ми й поговоримо у статті Абсолютна захищеність у Просторі волі
 


В тему:

Здоров’я людини і простори буття

Добра Новина про Царство боже

Три плани Доброї Новини: пригоди, наука, пророцтво

Воанергес: Церква дітей блискавки

Галілея і хрестиянство: українські корені

Добра Новина: настанови для Дітей блискавки

Ясуни

Відбувся Четвертий збір Арійської Стрілецької Асоціації

Попередні результати колективного читання Живого Слова 6 і 25 числа кожного місяця

Реінкарнація і принцип економії енергії

Як стати брахманом

Як розпізнати волхва?
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуще цікаве тлумачення про діяння засновника хрестиянського вчення. Тут приклад китайських художніх фільмів, які завжди на спецефектах - літання, стрибки вище даху - може комусь видатися фантастикою, казкою. Однак, як відомо "казка це неправда, але в ній - натяк, для розумних - урок".

Наглядно (тобто, як це виглядає) про переміщення у просторі ще можна подивитись у фільмі Телепорт. Мабуть, таки повертаються ті давні ясуни-масагети... хоча й не усвідомлюють ще себе до кінця... Як ви гадаєте?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуще цікаве тлумачення про діяння засновника хрестиянського вчення. Тут приклад китайських художніх фільмів, які завжди на спецефектах - літання, стрибки вище даху - може комусь видатися фантастикою, казкою. Однак, як відомо "казка це неправда, але в ній - натяк, для розумних - урок".

Наглядно (тобто, як це виглядає) про переміщення у просторі ще можна подивитись у фільмі Телепорт. Мабуть, таки повертаються ті давні ясуни-масагети... хоча й не усвідомлюють ще себе до кінця... Як ви гадаєте?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Факт телепортації зафіксований камерою спостереження на перехресті доріг у Китаї - ТУТ . Думаю, це правда. Радіємо!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Про прискорене переміщення у просторі (прискорення подій, підвищення власних частот) – ось повідомлення одного нашого друга майже 10-річної давності: https://www.ar25.org/comment/67860#comment-67860

Все, що робиться з власної волі, – добро!