Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українцям стало вигідніше скуповуватись у сусідній Польщі, ніж у вітчизняних супермаркетах

Світ:

У передсвяткові дні українці, які живуть у західних регіонах, почали активно скуповуватись у Польщі, де продукти коштують удвічі дешевше. З 1 грудня поляки почали видавати жителям західних областей України так звані "шопінг"-візи.
Найбільше українців їде до Перемишля, що розташований за 5 км від кордону. На в’їзді в місто є два гіпермаркети, де ціни вигідно відрізняються від вітчизняних.

Так, твердий сир у Польщі коштує 15 грн (300 г), а в Україні - 25. Шинка - 14 грн за півкіло проти 30 грн, кава 20 проти 30, мандарини - 6,5 грн за кіло проти 12 грн, грейпфрути - 8 грн проти 12 грн, філе лосося - 40 грн за півкіло проти 70 грн, фарш зі свинини - 28 грн за кілограм проти 40 грн.

Втім, поляки також їздять скуповуватися в Україну. Найчастіше купують горілку, сигарети, овочі та солодощі.

Нагадаємо, з 1 грудня поляки почали видавати жителям західних областей України так звані "шопінг"-візи. Першу "шопінг"-візу видають на тиждень, другу - на півроку-рік (для цього треба буде показати іменний товарний чек, який підтверджує, що під час першого візиту людина щось купила).
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи