Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хронічна депресія - головна хвороба українців

Світ:

Головною причиною недуг українців, більше половини яких не можуть назвати себе здоровими, лікарі називають хронічну депресію. Майже всі хвороби українського суспільства (90%) спричинено власним небажанням людей бачити себе здоровими,
наголосила заслужений лікар України, професор Ольга Богомолець. "Відсутня не просто культура здоров’я, щоб люди дбали про себе, а відсутнє й бачення людьми можливостей майбутнього свого життя в Україні. Внаслідок цього, особливо серед чоловіків, дуже високий рівень і алкоголізму і тютюнопаління. Усе це пов’язано з хронічною депресією населення України", - зауважила лікар.

За даними американського інформагентства Bloomberg, у рейтингу країн світу за станом здоров’я громадян Україна посідає 99 місце, повідомляє ТСН.

За прогнозами, які оприлюднила голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я, регіонал Тетяна Бахтеєва, через 10 років в Україні чисельність населення становитиме близько 38 мільйонів людей. Якщо такі тенденції зберігатимуться, то за 50 років українців залишиться не більше 12 мільйонів.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи