Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні за тисячу гривень можна офіційно стати інвалідом чи вагітним

Світ:

В Україні з’явилися сайти, що продають довідки про вагітність та інвалідність. Співпрацюють зі справжніми лікарями.

Всього за одну тисячу гривень кожен з нас може придбати довідку про інвалідність і отримувати все життя пенсію. Або придбати довідку про вагітність, якщо це потрібно. Достатньо зайти на правильний сайт (sicklist.com.ua), заповнити анкету і за день вам наштампують будь-який документ. Послугами таких "лікарів" користуються ті, кому треба зберегти робоче місце, когось обманути тощо.

Покарання за такі довідки в законі прописане - 850 грн. штрафу за використання підробленого документа. Це трохи дешевше ніж вартість фальшивки. Але правоохоронці кажуть, що покарати реально тих, хто видає такі довідки, не можна, адже ніхто не звертається з позовом. Крім того, ніхто з тих, хто отримує довідки, не буває в офісі "бізнесменів", документи передаються з рук в руки на вулиці.

Довідки – як справжні, адже шахраї співпрацюють з лікарнями. Мокрі штампи, підписи лікарів, і ви – інвалід в законі. А от непрацездатні, в інвалідному візку, без руки або ноги знедолені повинні регулярно підтверджувати, що кінцівки не виросли заново, для того, аби отримувати мізерну пенсію.

Наші інтереси: 

Цей паразитичний гадючник неспроможний до очищення. Треба створювати нову систему, а стару поступово зносити.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи