Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Концерт гурту «KOZAK SYSTEM»

20 листопада в концерт-холі «Crystal Hall» відбудеться головний концерт всеукраїнського туру 18-ма містами, що стартує у листопаді — прем’єра альбому «Шабля» гурту «KOZAK SYSTEM», символу України у Європі, який змінив форму та лише посилив зміст.

Разом і з гуртом на сцену «Crystal Hall» вийдуть співавтори пісень, відомі музиканти і письменники: «Бай-бай, кохана» заспіває Сергій Жадан, «Партію снайперів» — Сашко Положинський, вже знані за кліпами «Шабля» і «Така спокуслива» — автор текстів обох шедеврів Дмитро Лазуткін. Катя Chilly виконає «А вже тому сім літ буде», Андрій Середа — пісню «Про Андрія», Ірена Карпа — потужний кавер на «Nirvana» «Smells like teen spirit».

На концерті звучатиме бандура Івана Ткаленка і сопілка Мишка Адамчака з гурту «Кораллі», гостей зустрічатимуть бійці козацького бойового звичаю «Спас». Вітати музикантів прийдуть друзі.

Вечір буде вкрай емоційним, образи — мужніми, тексти — неймовірно ліричними.

Альбом «Шабля» виходить у музичному видавництві «CompMusic/EMI» як продовження давньої співпраці, що почалася у 2001 році. Тоді гурт став першим українським колективом, із яким підписав контракт міжнародний лейбл «ЕМІ» і видав альбоми в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині.

Ціна квитка: 100–125 грн.

Адреса: Дніпровський узвіз, 1, Київ
Телефон: +380 (44) 288-50-69
Сайт: crystalhall.com.ua



Кліп на пісню Шабля, реж. С. Тахмазов, постпродакшн AN.OTHER
за участю Валерія Чоботаря (Гатило), Дмитра Корчинського та Сергія Гусака.
 


В тему:

Сашко Положинський і Kozak System - Партія снайперів (відео)

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ-22: друга фаза

Коли радіє Всесвіт
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи