Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Навішування ярлика "антисеміт" - політична технологія Ізраїлю

Тих, хто критикує певні дії уряду держави Ізраїль, звинувачують в антисемітизмі. За словами колишнього міністра Ізраїлю Шуламіт Алоні, це - їхній трюк, який вони зажди використовують. 

 

Ведуча запитала Шуламіт Алоні, який буде її відповідь щодо того, що кожного в США, хто висловлює невдоволення політикою ізраїльського уряду, звинувачують в антисемітизмі.

Шуламіт Алоні (дослівний переклад): Ну, це трюк, який ми завжди використовуємо. Коли в Європі хтось критикує Ізраїль, ми піднімаємо тему Голокоста. Коли в цій країні люди критикують Ізраїль, тоді вони — антисеміти. Але організація (напевне, організація євреїв - О.К.) є сильною і має багато грошей, а зв'язки між Ізраїлем і американським, єврейським, істеблішментом є дуже сильними. Вони (тобто євреї, О.К.) мають владу, що є нормальним — талановиті люди мають владу і гроші, і засоби масової інформації та інші речі. А їхня позиція: Ізраїль — це моя країна, незалежно від того, чи права вона, чи не права. Вони ідентифікують себе з нею і не готові чути критику. Дуже легко звинувачувати людей, які критикують певні дії ізраїльського уряду, в антисемітизмі, піднімати тему Голокоста і страждань єврейського народу. І це виправдовує все, що ми робимо по відношенню до палестинців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"технологія Ізраїля" - технологія Ізраїлю.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"технологія Ізраїля" - технологія Ізраїлю.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

На цю тему є дуже гарний віршик Павла Глазового:
http://www.youtube.com/watch?v=EzIxK6vnSyM&list=FLKcL5HPQLw2f9AWuCNE-7HA&index=2