Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Офіс WebMoney обшукали і заблокували рахунки

Світ:

В київському офісі системи інтернет-розрахунків WebMoney.UA 11 червня пройшов обшук. З київського офісу компанії, який знаходиться біля ст. м. "Лівобережна", вилучили сервери. Також обшуки пройшли і в квартирах декількох топ-менеджерів компанії.

Інформацію про візит податківців підтвердив один зі співробітників охорони офісного центру, в якому орендує приміщення компанія. Співрозмовник зазначив: "Я такого ніколи не бачив, їх було кілька десятків". Він додав, що візитери пред'явили "посвідчення співробітників податкової". Зазначимо, що у WebMoney.UA давній негласний конфлікт з Нацбанком. З 2009 року НБУ відмовляється погоджувати правила роботи даної системи інтернет-розрахунків в Україні, а у жовтні 2012 року Верховна Рада прийняла закон, що посилює контроль за функціонуванням систем "електронних грошей". Випускати їх відтепер можуть лише банки.

Сьогодні глава департаменту зі зв'язків з громадськістю WebMoney Маргарита Ормоцадзе підтвердила факт проведення податкової перевірки в компанії. Крім того, Міндоходів домоглося блокування на пов'язані з компанією електронні платежі WebMoney на рахунках 60 млн. гривень.

"Співробітники Головного оперативного управління спільно з колегами Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів виявили значні порушення в роботі ТОВ "WebMoney Transfer" на території України", - йдеться в повідомленні центрального офісу.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи