Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дарт Вейдер оголосив себе новим мером Одеси і намагався прорватися у міськраду

В понеділок, 4 листопада, на сесію міської ради Одеси намагався потрапити місцевий політик Дарт Вейдер - заступник голови Інтернет партії України. Він прибув до будівлі міськради в паланкіні, який несли люди в костюмах імперських штурмовиків. Він заявив, що призначений виконуючим обов'язки мера і що відповідне рішення прийняв імператор Палпатін.

 

Людям, які зібралися біля міськради, Вейдер повідомив, що сьогодні його перший робочий день на новій посаді, додавши, що з цього дня починається нарахування зарплати і преміальних. Після цього він разом із штурмовиками спробував пройти в будівлю, але був зупинений охороною.

Тим часом депутати міськради Одеси провели засідання, на якому затвердили відставку колишнього мера Олексія Костусєва (який минулого тижня написав заяву про складення повноважень). Виконувати обов'язки голови міської адміністрації буде секретар міськради Олег Бриндак.

Вейдер, якому так і не вдалося потрапити в будівлю, був змушений піти. Журналістам він заявив, що охоронці "забули про присягу, яку вони давали Темній стороні сили", і що сьогоднішні події є заколотом проти імператорської влади.

Дарт Вейдер отримав широку популярність після серії акцій, в яких брали участь також його прихильники. Зокрема, це були акції проти незаконної парковки і магазинів, що торгують курильними сумішами. Крім того, восени минулого року, напередодні очікуваного кінця світу, Дарт Вейдер роздавав киянам сіль, сірники, мило і евакуаційні талони на "Зірку смерті".
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи