Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жах ГМО

Світ:

Дегенерати-виродженці, які зараз правлять усім світом, грають з Матінкою-Природою в небезпечну ГМО-рулетку. Америка вже пізнала ГМ-пшеницю, яка змінює функції печінки, і ГМ-кукурудзу, яка викликає ракові пухлини. Але ніхто не знає, що станеться, якщо ГМ мутанти розбредуться по всьому світу.

Цього жахливого бика отримали в ході генетичних експериментів з ГМО в Бельгії. Творці цього чудовиська стверджують, що бик має м'язову масу на 40% вище, ніж у звичайних, природних биків, і що вони швидше ростуть. А корови, отримані за тією ж технологією, мають менше протеїну в своєму молоці.

Від громадськості приховується, що телята від таких монстрів народжуються виродками, а у самих биків швидко затікають ноги від надмірної ваги, що веде до ранньої і болісної смерті.

Китайські вчені пішли ще далі - там вже виростили 300 корів, які дають молоко, що нібито заміняє людське грудне. Коровам був імплантований людський ген. Це молоко, за словами китайських вчених, нібито не викликає алергії у немовлят.

Від громадськості приховують, що телята у цих корів народжуються безхвостимі мутантами, а 99 % телят і зовсім гине. А молоко викликає алергію у багатьох людей через пастеризації, яка руйнує ферменти лактази.

Ці обурливі досліди над тваринами в Сербії називають "генетичними каліцтвами", адже ці тварини - генетично понівечені. Калічити тварин - це огидно, мерзенно.

Ви б стали поїти свою дитину молоком з чужими людськими генами?

Дегенерати-виродженці, які зараз правлять усім світом, грають з Матінкою-Природою в небезпечну ГМО-рулетку, так само як всі ці безумці сахарови грали з водневою бомбою, що ледь не призвело до ядерного апкаліпсісу. Адже наша людська цивілізація не має поки що ні етичного фундаменту, ні мудрості, щоб впроваджувати ці технології. З того, що ми знаємо, як створити ядерну зброю або змінити ДНК, зовсім не випливає, що ми досить мудрі, щоб усвідомити наслідки цих нововведень.

Америка вже пізнала ГМ-пшеницю, яка змінює функції печінки, і ГМ-кукурудзу, яка викликає ракові пухлини. Але ніхто не знає, що станеться, якщо ГМ мутанти розбредуться по всьому світу.

Сербія - вільна від ГМО країна, але то там, то тут виникають чутки і наміри на пом'якшення законів, що забороняють генно-модифіковані продукти. І протистояти цим намірам може тільки свідоме громадянське суспільство.

Зараз в Сербії готується референдум про повну заборону ГМО в якому б то не було вигляді . Адже крім усього іншого, у разі пом'якшення законів, буде завдано удару і по сільському господарству. Адже фермери, які вирощують на своїх полях традиційні культури за перевіреними століттями технологіями, не зможуть конкурувати з мутантами. Крім того, багато селян і фермери вирощують і виробляють екологічно чисті продукти, які вже отримали міжнародні сертифікати та міжнародне визнання. І вся ця величезна робота - псу під хвіст?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи