Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сьогодні почався Євромайдан

Згадаймо 22 листопада 2004 року. Але тепер, через 9 років, зневірені українці не будуть підтанцьовувати політикам. Які б вони не були - ригіонали, аппазіціонери та інші хижі елементи. Те, що вчора сталося, зачепило. Як могла одна людина, якій не те, що не довіряє, а яку ненавидить народ, так нахабно цей народ "кинути". Цього разу нас не "розведуть, як котят". Хочеться вірити. Тому я йду на Майдан! 

 Ось тут настанови і поради тим, хто йде на Майдан.

Владна верхівка не має жодного відношення до волі народу. Тому треба виходити на Майдан і продемонструвати Європі наміри народу. Європа підписує асоціацію не з президентом, а з нами. Угода має бути підписана. В противному випадку треба вимагати дострокових виборів президента та парламенту. Як це все "оформити" мають подумати громадські діячі, політологи та інші експерти (а не тільки язиком чесати)!

Вчора ввечері по Фейсбуку поповзли заклики прийти на Майдан до колони Незалежності о 22:30. Люди прийшли. Близько 150 чоловік провели на Майдані всю ніч. Зараз на Майдані небагато людей. Але декілька годин тому поширювали інформацію (на тому ж таки Фейсбуці) прийти на 18 годину. УП повідомляє, що вивели "Беркут". Можливо, будуть розганяти людей, якщо їх буде небагато. 

Тому треба йти. Вперше за 9 років є питання, яке мобілізує і за яке не соромно вийти. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи