Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одного з гравців в Нокаут підстрелили і засудили на 1 рік

Світ:

Останнім часом чорношкірі американські підлітки грають в гру "Knockout", суть якої полягає в тому, що одним ударом треба нокатувати випадкового перехожого. Головна умова - перехожий має бути білим. Ця "гра" все більше і більше поширюється по всій країні. Підлітки займаються цим заради розваги, а потім викладають відео в Інтернет.

Негри чатували на білих, які нічого не підозрювали, на вулицях та провулках. Одного разу в місті Ленсінґ, штат Мичиган 17-річний Марвел Вівер вирішив "вирубити" чоловіка, який стояв на зупинці і чекав на доньку. Але він вирішив "урізноманітнити" гру: замість того, щоб вдарити жертву, він вирішив вразити її електрошокером. Але електрошокер не спрацював! А чоловік (який, до речі, мав ліцензію на приховане носіння зброї) випустив дві кулі у нападника. 

Вівер визнав, вже до цього "вирубив"  6 або 7 людей. Після виходу з лікарні його засудили на 1 рік. Він зізнався, що отримав м'який вирок, але "це було уроком". Про своїх друзів-спільників, принаймні про тих, хто записував на відео процес "гри", він, напевне, не розповів - немає жодного повідомлення, що був заарештований ще хтось з подібних "гравців".  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи