Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Раніше ти не подобався українцям. Тепер вони тебе ненавидять.

Янукович, звісно, ніколи не був українцем, проте, не був ідіотом. Може під час останнього "таємного" візиту до Москви його там підмінили?

Не хотів підписувати асоціацію? Існувало тисяча способів зробити це хитріше, без такого скандалу. Тобі не подобався майдан? Він би сам здох дні за три.

Ще два тижні тому Янукович міг би продатися Москві на вигідних особисто для себе умовах. Нині доведеться приплачувати Путіну, щоб він дозволив поцілувати свою пантофлю.

Вчора з тобою розмовляє Меркель, а сьогодні ти розбиваєш голови студентам на євромайдані? Як вона має себе почувати перед своєю пресою, політичними союзниками та конкурентами? Повною ідіоткою? Тепер ти її особистий ворог.

Як має почувати себе вся євробюрократія? Щохвилини їх тикатимуть носом в лайно: і з цим хусейнОвичем ви прагнули асоціації? Тепер санкції проти тебе стануть їхньою улюбленою розвагою.

Раніше ти не подобався українцям. Тепер вони тебе ненавидять. Отак за годинку поставити себе поза будь-якою легітимністю! Це рекорд!

© Дмитро Корчинський

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи