Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Табачник дав "тітушкам" притулок у Міносвіті

Світ:

Спортсменів-провокаторів годують та обігрівають прямо в будівлі МОН, стверджує "Центр освітнього моніторингу".

Будинок Міністерства освіти і науки використовується як притулок для спортсменів-провокаторів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила громадська організація "Центр освітнього моніторингу".

"За інформацією з Міністерства освіти і науки, зараз будівлю МОН на просп. Перемоги, 10 перетворено Табачником на притулок для "тітушек", які там ховаються і обігріваються", - йдеться у повідомленні Центру.

Відзначимо, що влада широко використовує спортсменів-провокаторів на мітингах опозиції. Одне з найбільших за останні дні зіткнень прихильників євроінтеграції з "тітушками" відбулося 29 листопада - у день підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС.

Провокатори напали на демонстрантів на Євромайдані, і закидали їх димовими шашками. Окрім того, "тітушки" побили журналістів "Громадського телебачення", а потім - працівників міліції, до яких потерпілі звернулися по допомогу.

"Міносвіти спростовує цю інформацію, яка не відповідає дійсності", - йдеться у коментарі прес-служби відомства.

"... з самого ранку у приміщенні МОН, зокрема, у залі колегії проводять поточні робочі наради, серед яких - Всеукраїнська нарада з питань розвитку професійно-технічної освіти, учасниками якого є близько 100 осіб", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше партія "Батьківщина" оприлюднила інформацію, згідно з якою вранці 3 грудня у залі колегії Міносвіти "відбувся інструктаж понад ста молодих людей характерної зовнішності, яких нагодували, одягли єврострічки і роздали інструкції з легендами про те, що вони студенти різних вишів".

За даними опозиції, студентів-перевертнів везуть на Євромайдан, де "вони змішаються зі справжніми студентами з метою організації провокацій".

Наш коментар: поняття «тітушки» з’явилося після 18 травня цього року, коли під час заходів до Дня Європи представниками так званих антифашистів було побито двоє журналістів. Серед тих, хто найбільше «відзначився» під час нападу, був Вадим Тітушко, якого пізніше засудили до позбавлення волі на три роки зі звільненням від виконання призначеного покарання терміном на два роки. Після цього людей певного типажу — спортивного вигляду, які часто виконують роль найманих провокаторів, а також співробітників владних силових структур у цивільному, почали називати тітушками. До речі, нещодавно вільна інтернет-енциклопедія «Вікіпедія» поповнилася матеріалом про тітушок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи