Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українцям, які рухаються до свободи

"... Ця віра, яка є сьогодні в очах українців-протестувальників у Києві, якщо вона буде тривати протягом тривалого часу і з тим же завзяттям, також може ускорити ситуацію".

Будемо знати кожного, бо кожний з хоробрих українців, що сьогодні є на майдані, вносить частину себе, своєї енергії до світлого майбутнього. Подяка підприємцю Андрію зі Львова, який зупинив роботу свого виробництва та організував поїздку на майдан до Києва. Вже тиждень ці хлопці находяться на майдані в Києві і надалі фінансують (купляють пальне) та продовжують організацію груп людей з усюди, щоби їхали висловлювати свою волю.

Дружно підтримуємо вас, наші славні українці, висловлюємо нашу єдність різними шляхами, робимо посильні внески, навіть думкою та словом:

Джерело Здійснення

Думаємо → Речемо → Рухаємо!

Браму Небес Розкриваємо!

Сонячний Потік Направляємо!

Часом в Простір Влітаємо!

Світлу Подію Здійснюємо!

Хтось з вас, відважні люди, читає зараз ,  надалі, передавайте іншим і повторюйте хором ці слова- вони матеріалізуться. Йде дія, віримо і повторюємо безкінечно. Ще краще,  взятись за руки, рухатись по колу  і співати.  Такий рух надає всім заряд енергії, притягує позитивні дії на українську землю та й мерзнути не будемо. Творимо! Робимо свято! Радіємо!

Перевертаємо прапор жовтим кольором догори і сонячні небесні сили допомагатимуть нам у здійсненні наших бажань, надій, мрій. Саме такий прапор є правильною силою  України і творить магічну дію для нашої землі.

Європа зробить інший крок назустріч мирним сподіванням славних українців. Вона сприятиме, бо цей потужний виклик українського народу є завершенням помаранчевої революції і закінченням демократичного процесу в країні. Європейці висловились "...важлива та заздрісна традиція" і "старий континент повинен мати сумління і скористатися можливістю для з"єднання".

"...Мабуть коротка пам"ять в Путіна, якщо він так швидко забув про здатність українського народу. Сьогодні Київ ще раз відвертається від громіздкого сусіда, не дивлячить на його важке залицяння. Протест українського народу є доказом прагнення до майбутнього , яке може гарантувати стабільність, свободу, право, демократію. Кремль наляканий, як і був наляканий в 2004 році, підірваний кремлівський командний авторитет. Українці показали негативне бачення його впливу в світі і в своєму дворі, даремно він почувався привабливим полюсом. Подавився Кремль ласим соковитим шматком. В угоді з Європою багато українців бачать зв"язок до кращого майбутнього та шлях до верховенства закону , який може бути протиотрутою від хронічної корупції у сфері державного еліти."

"Ось чому українці поглядають з більшою впевненістю в Європу: просто тому, що більшість українців переконані, що модернізація України на Заході, а не на Сході. Путін зберігає контроль над країною в основному в результаті корупції, використовуючи як важелі величезні ресурси грошей від природного газу. Янукович поставив свої особисті інтереси вище інтересів своєї країни, і багато українців вирішили, як і в 2004 році, що для них вже достатньо його все більш авторитарної і корумпованої влади.

Пояснення криється в тому , що демографічно та економічно, майбутнє Росії виглядає похмурим в їхніх очах. Українці вважають, що для Москви з вони є не більше, ніж міст, для її інтересів в Європі."
"...Ця віра, яка є сьогодні в очах українців-протестувальників у Києві, якщо вона буде тривати протягом тривалого часу і з тим же завзяттям, також може ускорити ситуацію".

"...В даний момент ЄС   зберігає угоду про асоціацію - яка, відповідно недавніх заяв Баррозу,- є відкритими дверима і тільки чекають офіційного представника України ".

Історичний час творення нашого майбутнього своїми руками, будь-яка дія  з позитивною уявою про Україну принесе користь нам і нашій землі. Ми- переможці!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи