Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Влада шукає привід для введення надзвичайного стану

Народний депутат Віктор Балога припускає, що влада може піти на організацію провокацій у найближчі вихідні, щоб ввести надзвичайну ситуацію. До столиці з усіх населених пунктів України передислокуються співробітники правоохоронних органів. Їхня кількість на вихідних може досягти 80 тисяч.

події на Банковій 1 грудня - організована владою провокація

Про це він сказав ефірі "Громадського ТБ".

За словами Балоги, звозять навіть співробітників патрульно-постової служби.

"Провокації можуть бути організовані саме на майдані, який організовує влада. Вона шукає привід для введення надзвичайного стану, адже ціна питання - збереження влади", - вважає політик.

Він переконаний, що все - в руках Президента Януковича.

Журналіст і блогер із Донецька Денис Казанський, посилаючись на перевірені ним джерела, повідомив, що на вихідних у Києві начебто готуються провокації і масові заворушення.

"Сьогодні я розмовляв із людиною з системи. А той, у свою чергу, спілкувався зі мною на прохання з Києва. На вихідних там готується масштабне побоїще. Влада звозить у столицю дуже багато народу — кілька десятків тисяч зі Східної України на оплачуваний мітинг на підтримку Януковича, який атакують провокатори — "тітушки" з молотками і в масках, обмотані символікою ЄС та опозиційних партій", — пише він на своїй сторінці у Facebook.
 
Він наголошує, що про те, що готується у Києві, знає дуже небагато людей, а самі організатори доставки електорату на місця, тобто — мери, місцеві депутати, співробітники ОДА, директори шахт, навіть не уявляють, що людей чекатиме у столиці.
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи