Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Справедливість, яка вже є... Або а судді хто?

Світ:

Києво-Святошинський суд визнав "терористами" і позбавив волі на 6 років  Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза та Володимира Шпару. До того судилища цю трійцю два роки утримували за ґратами. СБУ сьогодні себе вихваляє – вперше діяли на випередження й упередили теракт. Який теракт?! Та пам'ятник Леніна мали підірвати! А де ж той Ленін у Борисполі? Його ж демонтували  ще до "теракту"! 

roman_chayka.jpg

журналіст Роман Чайка

А де бомба? А міліція її забрала й знищила! І де ж ця бомба у слідчих матеріалах і в суді як речовий доказ? А  немає! Не долучили! А була?  Була …здається, її ж безстрашні міліціонери голими руками  винесли  під телекамери  і десь підірвали! А знищили? І якщо на слово їм вірити, то що це за бомба була і хто її виготовив? Та ж ніхто не знає і вже не дізнається!

І листівки були – такі страшні-страшні. Бо у нас так вже повелося, що коли "банду геть", то це повалення конституційного ладу! А хіба в Україні бандитизм – це така форма суспільного ладу,  закріплена  Конституцією?!   

От під таким вантажем "незаперечних" доказів суддя Бурбела сказав, що ці троє з Василькова - "терористи".  Вершина справедливості іменем України. Аль-Каїда ридає у куточку, таліби нервово курять свій гашиш. Але генпрокуратура не заспокоюється на досягнутому і  вже  малює  у своїй  уяві  неіснуючий  кривавий вибух у Києві  2011-го року, безліч  ймовірних  жертв від "неймовірної бомби"  і  вимагатиме перегляду "надто м'якого" покарання  з  6 до 9 років в'язниці. Ось  як з теоретичними "терактами" борються за наші податки ці "пінкертони" влади. Таки ж недаремно вони з'їдають по 20 мільярдів гривень у рік!

Хвора уява, дезінформація, провокації, тортури без допуску адвокатів і бурхлива фантазія з циклу "а якщо б – а якби" – це і є надійна база справедливості і законності?! Ще рік тому оперативний співробітник СБУ Дмитро Єрмакович у розмові з свідком Юрієм Бойком визнав факт тиску на свідків та назвав справу в цілому "лайном", яке не варто навіть читати.

Але минув  рік і "тероризм"  виявився затребуваним.  Хлопці  ж з ультра-правої організації?!  А на  дворі якраз підняв голову "антифашизм".  Та не простий, а під патронатом! І вигадані жертви  хворої  прокурорсько-СБУшної уяви важливіші за реальних людей. І "суддю" Бурбелу, і всю міліцію із Захарченком, і всю СБУ з ветераном російської  армії Якименком на чолі не цікавить, а де ж три людини, які у ХХІ столітті у центрі столиці під кийками "Беркуту"  зникли безвісти?  Зникли ще в ніч 30 листопада й усі ці "кривоохоронці", "тайники" й "нишпорки" не можуть їх  вже другий місяць відшукати!

Прокуратура змушена була порушити справу після зникнення Олега Бровка, Інни Григорян, Анатолія Шинкарука за статтею "умисне вбивство". Сам Захарченко своїм підписом визнав злочинну безпорадність. Троє людей зникли, чи їх "зникли", товариш Захарченко? Вони ще серед живих?

Колись сніжки полетіли у бік регіоналок Льовочкіної та Горіної. Сніжки попали у спину Льовочкіної, але в лікарню поклали Горіну. Запевнили усіх, що струс мозку. Тоді ті самі "кривоохоронці" порушили кримінальну справу за спробу "вбивства" регіоналки Ірини Горіної - "погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча".  Тисячі допитаних, специ вирвали  в  операторів усю базу телефонних дзвінків. Почули кожного і навіть більше. А тут вже  два місяці після кривавого побиття трьох  людей знайти не можуть.

Є десятки відео-свідчень тієї ночі, оперативне відео  міліцейських "тихуш" та відео з камер зовнішнього спостереження,  але на вихлопі - нічого! Може їм грошей бракує? Учорашні сніжки – це замах на вбивство, а нинішні розбиті голови депутата  Іллєнка чи екс-міністра Луценка – так собі, буденна "хуліганка". Рахунок  покалічених кийками  "Беркуту" та їх союзниками  у спортивних штанах, кримінальною  "гопотою-тітушками",  вже  пішов  на сотні.

Реакція прокуратури  та  СБУ на владно-бандитське насильство  – формальний пофігізм. Справи  в судах  ведуть "бєзпрєдєльщіки-бурбели", для яких  фальсифікація свідчень вже усталена багатолітня традиція. "Бурбелам  у  мантіях" СБУ сказала, що організації типу "Патріот України" є терористичними, то ж для чого якісь зайві  слідчі дії й докази. Достатньо зачитати російською цитатку з Гітлерівського "Майн кампф" і кидай  за ґрати!

На силу й  кров репресивної машини  рідного уряду заступник  фракції  Партії  Регіонів  Чечетов  реагує позитивно і підтримує "європейські стандарти" у діях "Беркуту".  А глава Харківської держадміністрації Добкін у  своєму  Твіттері продовжує сатанинські танці на крові, і після насмішок над розбитим обличчям  депутата Іллєнка, ось як  відреагував  на побиття Юрія Луценка: "Добкин Михаил ‏@mdobkin Посмотрел видео. Этому пьяному идиоту еще мало по голове дали. Майдан людей превращает в животных. А "Беркут"-молодцы!"

І коли  сама  влада устами таких от своїх представників саме так реагуватиме на своє  ж насильство й  кров громадян,  які  ці кийки  оплачують  з  власної  кишені, то як казав Янукович: "я вам не заздрю…"  Допоки  гнів  і ненависть  громадян  (платників податків на такі саме прокуратури, спецслужби  й суди ) самообороні  Євромайдану вдається спиняти під стінами цинічних політичних судилищ. Але з кожною такою "правосудною" справою "іменем України" втримати греблю мирного спротиву  стає усе важче. А колись греблю таки  прорве

P.S. Для допитливих!  Ось як  роблять  кар'єри  різні  "бурбели"  на ниві осліпленої Феміди:  http://ord-ua.com/2012/09/14/menta-oborotnya-sdelali-sudej-pozhiznenno/?page=2

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи