Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пам'ятник Леніну в Київській області захистять, підключивши до сигналізації

На Україні від рук хуліганів постраждав вже не один пам'ятник Леніну - у Києві, в Одесі та інших регіонах. У Борисполі місцева міліція вирішила, що відеокамери буде недостатньо, щоб захистити монумент і запропонувала поставити пам'ятник на сигналізацію.

 Пам'ятник Леніну в місті Бориспіль на Київщині планують поставити на охорону, повідомляє у вівторок українське інформагентство УНН.
"Зараз ведемо переговори з депутатом міської ради від Комуністичної партії Анатолієм Костянтиновичем (Пасічного) щодо нашого Леніна, оскільки хочемо поставити на сигналізацію, щоб попередити випадки хуліганства", - цитує агентство керівника Бориспільського міськвідділу міліції Романа Козьякова.
Він повідомив, що наявність відеокамери недостатньо для своєчасного реагування на якісь дії, оскільки для того, щоб завдати пошкодження, іноді потрібно не більше хвилини.

Останнім часом на Україні почастішали випадки осквернення пам'ятників Леніну. Так, 10 січня невідомі обезголовили пам'ятник Леніну в райцентрі Машівка Полтавської області. Раніше два пам'ятника Леніну постраждали від рук вандалів у різних регіонах України - хулігани скинули з постаменту пам'ятник Леніну у Бердичеві Житомирської області, також невідомі облили фарбою пам'ятник Леніну в райцентрі Березівка ​​Одеської області.
Першого грудня 2013 під час масових акцій опозиції в Києві був знесений і зруйнований пам'ятник Леніну в центрі української столиці. Крім того, 6 січня у Львівській області невідомі зруйнували пам'ятник радянським воїнам.

 


В тему:

Вирок "васильківським терористам" розлютив українців

Чи стане 23-й рік незалежності України роком «леніноповалу»?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи