Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські програмісти випустили мобільну гру «Євромайдан»

Українські програмісти випустили гру під назвою «Євромайдан». Вона присвячена масовим протестам, які почалися в Україні наприкінці листопада 2013 року. Грати в «Євромайдан» можна на мобільних пристроях під управлінням Android і iOS . Також створена браузерна версія за технологією Flash.

Суть гри полягає в тому, щоб об’єднати три і більше однакових елемента в горизонтальну або вертикальну лінію. Головними героями гри стали «Беркут», внутрішні війська, «тітушки», ялинка і «бімба». Бонуси можна заробити, об’єднуючи елементи з символікою Євросоюзу, України, стрічки єднання, козака з бандурою і прапором України.

Нагадуємо, що наприкінці минулого року активісти Євромайдану створили карту з адресами дач і будинків провладних депутатів для проведення акцій під ними. На карті вже є 11 місць проживання, в тому числі резиденція президента Віктора Януковича, маєток генпрокурора Віктора Пшонки, маєток міністра МВС Віталія Захарченка та інших чиновників, а також їхніх родичів. Крім того, на карті нанесені місця розташування 21 офісу державних структур і приватних компаній, зокрема старшого сина Януковича. Є й дві адміністративні будівлі.


В тему:

Дещо важливе про Майдан, про що я не можу промовчати
Творчий клас
Україна - творче суспільство. Так чи ні?
Поради щодо стимуляції роботи мозку

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи