Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Майдані готують незалежні вибори Президента та Ради

Громадянський рух “Спільна Справа” розпочав підготовку народних президентських та парламентських виборів. Про це на брифінгу в Києві заявив координатор руху Олександр Данилюк.

“Сьогодні навіть найбільш короткозорим стало зрозуміло, що Україну перетворено на середьоазійську диктатуру. В таких умовах український народ, відповідно до ст. 5 Конституції України, єдине джерело державної влади та національного суверенітету, змушений самостійно ініціювати та провести вибори Президента та Верховної Ради. Інших виборів у нас ніколи не буде” – пояснив позицію організації Данилюк.

Олександр Данилюк закликав всі політичні сили та громадські організації, представлені на Майдані, долучитись до процесу формування народних виборчкомів. Громадяни, що бажають долучитись до процесу організації виборів, можуть зголошуватись на телефон гарячої лінії за номером (044)2232348.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи