Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Очевидці зняли на відео снайперів, які стріляли в людей на Грушевського

Президент Янукович став першим в історії України президентом, при якому був відданий і виконаний наказ стріляти у власний народ на поразку. Тепер у протестувальників вже немає ніяких моральних перешкод для аналогічних дій у відповідь.

14012205r.jpg

Фото чоловіка, у якому упізнали снайпера з вулиці Грушевського. Фото: facebook.com

Снайпери в центрі Києва застрелили двох чоловік. "Їх вдалося зняти на відео, і ясно, що найближчим часом будуть ще трупи", - пише донецький блогер Денис Казанський.

"Президент Янукович став першим в історії України президентом, при якому був відданий і виконаний наказ стріляти у власний народ на поразку. Тепер у протестувальників вже немає ніяких моральних перешкод для аналогічних дій у відповідь. Нагадаю, досі не дивлячись на заворушення в Києві, не був розграбований жоден магазин, а спійманих співробітників міліції відпускали. Що буде далі - абсолютно неясно. До Києва зараз стягується дуже багато народу. Для того, щоб припинити вакханалію, розпочату депутатами після неконституційного голосування в парламенті, громадянину Януковичу достатньо зробити лише одну формальність - піти з посади, яку він і так вже не має морального права займати", - додав блогер.

Відповідальність за людські смерті в першу чергу лежить саме на Вікторові Януковичу.

"Ніякі закони і репресії вже не допоможуть утримати Україну і зробити її колишньою після всього, що сталося. Неможливо управляти народом,  який тебе ненавидить. Кримом і Донбасом можна, там все окей, а ось рештою країни - ні", - вважає активіст.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи